Sociedad

Sociedad (4)

HALLO HEIMA

Per conèixer millor la seva experiència. Ana va començar a escriure el blog Hallo Heima (Hola Llar)  «Ho vaig fer per escriure les meves sensacions. M’agrada molt escriure i tinc facilitat per expressar-me. Serveix per estar en contacte i expressar-me amb tot el que vulgui». Li resten tres mesos a Islàndia i pensant en la tornada té algunes coses molt clares.  «Vull seguir treballant amb els materials que he descobert a Islàndia, com el cuir, i formar part d’algun projecte educatiu similar. Islàndia és un escenari ideal on ha aflorat la meva part més creativa. Allà és fàcil fer i atrevir-te a fer coses, surtin o no, et trobes amb les portes obertes i facilitats. M’agradaria que a Sabadell també fos possible. L’experiència que està vivint a l’illa màgica i aquesta creativitat amb la natura (llana, cuir, ceràmica etc...) vol continuar-la a casa. Que no s’aturi aquesta creativitat.

 

El primer canal en youtube del país para mujeres, madres, lesbianas es vuestro. Verónica Bascuñana ¿Cómo surge el nacimiento de tu canal Vero Basku?

En youtube, somos las únicas personas en España que  son madres lesbianas y tienen hijos. También somos pioneras en el mundo hispano. Dejé mi trabajo para centrarme en esto y dar a conocer más  nuestra problemática y servir de ayuda.

 

El swing, en les diferents versions, lindy hop, balboa, blues, s’ha convertit en un dels balls de moda. Quin és el secret?

Personalment des que vaig descobrir el swing fa dos anys m’ha canviat la vida, a mi i a la meva dona. Tenim la il.lusió que arribi el diumenge per anar a ballar a la sala Breakout, per anar a classe, o d’altres jams que ens fan a Sabadell i comarca. Ens té enamorats, Si vas a cada ball veuràs que  tothom te una rialla a la cara. Aquestes 3 hores que passes ballant la gent gaudeix i es relaxa totalment. És extraordinari.

 

5 estrellas

Noviembre 08, 2016 0 comentario

El mito Manel Estiarte. El mejor waterpolista de la historia y el jugador que capitaneó la mejor generación de waterpolistas de la historia. El número 1 como bien dice Nani Guiu, el entrenador del 'dream team' del waterpolo femenino, el Club Natació Sabadell. 7 títulos europeos desde el 2011. A su lado, Maica García, Anni Espar y Mati Ortiz, tres de las waterpolistas de oro mundial, europeo y plata olímpica con la selección. 5 como el número de Manel. Los 5 en esta foto captada al final de la Supercopa de Europa en la Escullera del CN Barcelona. 5 estrellas.

Síguenos en Facebook

Información

 

Veo lo mismo que tu

Ahora lo escribo más allá de Sabadell

De todo y para todos

Vida, pura vida en todos los sentidos

A traves de www.jordipress.com

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Comentarios

Imágenes