El Club Esportiu Mercantil està revifant aquesta temporada. Per un costat la creació de la Mercantil Football Academy, per un altre la presentació dels equips de fútbol base juntament amb els 'germans' de la CFU Can Rull-Rómulo Tronchoni i finalment pel tema esportiu on el primer equip juvenil de Lliga Nacional, va vèncer por 1-0 al Vilaseca.

 

L'equip de Carlos López va guanyar després d'un matx molt complert. Especialment en defensa sense deixar pensar al rival. El gol d'Ivan Caballero al 65' va donar els tres punts. A la classificació, després de tres victories seguides, l'equip ja és novè amb 14 punts a 1 del Vilaseca. Llàstima del tumultuós final de partit. Coses a evitar pel bé del fútbol.

 

 

http://fcf.cat/acta/1819/futbol-11/lliga-nacional-juvenil/grup-7/nj/mercantil-ce-a/nj/vilaseca-cf-a

 

 

El CE Mercantil juntament amb el CFU Can Rull Rómulo Tronchoni i la Marina Can Gambús, clubs agermanats van fer la presentació del seu fútbol base amb la barbaritat de 84 equips i més de mil jugadors, al camp del Can Rull.

 

FOOTBALL ACADEMY

L'entitat blaugrana ha presentat un dels grans projectes d’aquesta temporada. La Mercantil FootballAcademy, que girarà al voltant de tres grans eixos. Una escola de tecnificació, els campus de Nadal, Setmana Santa i Estiu i els E-sports.

 

 

L’escola de tecnificació de la Mercantil FootballAcademy estarà ubicada a Le Five, ja que “això assegura tenir activitat diàriament, independentment de les condicions meteorològiques”, va explicar el director general del Mercantil, Xavi Cubino. Les sessions d’aquesta escola de tecnificació quedaran enregistrades en vídeo, amb la qual cosa el jugador podrà veure els seus errors i corregir-los.

 

Paral·lelament, el club treballa en els tres campus de la Mercantil FootballAcademy. Amb ofertes molt interessants. Si un jugador s’apunta al campus d’estiu, gaudirà dels de Nadal i Setmana Santa completament de franc. A més, durant la tercera setmana de campus d’estiu, els jugadors faran unes colònies a Banyoles.

 

El Mercantil també espera engegar la primera edició del Mercantil FootballAcademy. Un torneig que ha d’arribar a l’estiu del 2019 i que vol ser, amb el temps, molt important dins del territori català.

 

La tercera pota d’aquest projecte és l’entrada dels E-sports. Xavier Santcliment, sabadellenc i màxim responsable de l’empresa S2V, que gestiona l’equip AsusRogArmy, va estar present en aquesta roda de premsa. “Els E-Sports, no només és jugar. Intentem educar i fomentar la pràctica saludable a través dels E-sports”, va reconèixer Santcliment. AsusRogArmyciompeteix ara mateix en jocs com el FIFA, el Fornite o amb una escuderia virtual de Racing. Durant aquests campus de la Mercantil FootballAcademy, es dedicarà un període de temps diari als E-sports, amb xerrades educatives de jugadors o membres de l’equip, i amb diferents competicions que han de servir en el futur, per crear el primer equip del Mercantil als E-sports

 

“AsusRogArmy té la seva seu a Bellaterra, jo soc de Sabadell i amb el Mercantil compartim, objectius, visió i valors”, va comentar Xavi Santcliment alhora d’explicar perquè havien apostat pel Mercantil.

 

En aquest sentit, el president del conjunt sabadellenc, Jordi Grané va admetre que “volem fer la primera escola formativa d’E-sports”. Grané va dir que “els clubs hem de fer tot el possible per generar ingressos, i que ens hem d’adaptar als temps actuals. Per això ens agrada dir que el Mercantil avança cap el món dels bits”. El president del conjunt sabadellenc també va parlar d’una altra de les grans novetats, que serà la digitalització del Camp d’ArrahonaMerinals. Un fet que permetrà ‘vendre’ a jugadors, pares-mares, els entrenaments, partits, gols, dels seus fills. .

 

Modificado por última vez en Miércoles, 07 Noviembre 2018 07:21
Valora este artículo
(0 votos)
Visto 161 veces
Jordi Sánchez

 

Periodista especializado en Deportes y Motor con más de 20 años de experiencia tanto en prensa escrita (Diari de Sabadell, Mundo Deportivo) y televisión (Canal 50 Vallès)

 

Ahora desde mi página web www.jordipress.com

 

Journalist, Photographer and Community Manager

 

Email. jordi@jordipress.com o jordipress@gmail.com

 

Twitter: @jordipress 

 

Instagram: jordipress

 

Móvil: 659.647.386

 

 

Sitio Web: www.jordipress.com

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el Código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.

Síguenos en Facebook

Información

 

Veo lo mismo que tu

Ahora lo escribo más allá de Sabadell

De todo y para todos

Vida, pura vida en todos los sentidos

A traves de www.jordipress.com

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Comentarios

Imágenes