Ana Naves, vicepresidenta del Centre d'Esports Sabadell, ha demostrat en menys d'un any des de que l'equip encapçalat pel president Esteve Calzada i Bruno Batlle, la seva capacitat per treballar i contactar amb tots els àmbits del club i de la ciutat. Naves, que venía del món del tennis, ens parla en aquesta entrevista de temes socials, esportius i de ciutat. 

Ha estat un primer any molt intens, no?


Quan em va proposar Esteve de venir, venia d''un altre món de l'esport, del tenis, del Godó i no imaginava que un club de futbol tingues tantes coses de tenir en compte. La foto que teníem és que veníem a un històric i l'escenari era engrescador. I un cop arribem aqui ens trobem amb la realitat que hem explicat durant un any. Ha costat d'uns esforços que pensàvem dedicar a altres coses però el primer any hem restaurat la confiança

És molt diferent el món del tenis al del futbol?


És diferent però al final te'n adonés que no hi ha tanta diferència. A part del Godó, portàvem un històric centenari com el RC Tenis Barcelona 1899 amb molts equips i una escola de 700 jugadors. Allà el soci també és propietari del Club per tant el nivell d'exigència també és molt alt molt exigent.Al final la gent apassionada en un esport o un altre. El que val són els valors i els beneficis o victòries que deixa l'esport.

 

 

En un any ja heu vist el taranná de l'arlequinat.

 

La gent a poc a poc ha anat comprovant que els fets acompanyàvem aquest discurs inicial. La gent ens deia, no sabeu la de vegades que ens han dit coses així i no ha passat res. Em sobtava que veiessin que això era real. Quasi un any després crec que la gent està veient el nostre projecte va nosaltres estem aquí pel que el club ens recuperi i hem recuperat amb diferents comissions, social, o patrimoni. El nostre projecte va més enllà del tema esportiu, si la pilota entra o no. I que tornin aquí aquella gent que ha sigut i que es sent arlequinat.

 

Tot un repte

El nostre repte és donar credibilitat i confiança a la gent. No és una cosa d'un dia i que no es pensin que si la pilota entra estaran i que si no entra desapareixin. La massa de socis és incondicional i que estan aquí tant a les verdes com a les madures. La idea és mantenir el club entre tots.

Cóm es la relació amb els altres clubs, per exemple amb el Sabadell Nord, que ha pujat i es el segon equip de futbol de la ciutat?


En el nostre ànim no hi haurà mai fer competència a altres clubs de la ciutat. i tampoc ficar uns horaris que facin mal per exemple amb el SBD Nord d'Antonio Lou tenim una excel·lent relació. També ens hem trobat amb contractes signats amb altres entitats com Can Rull, Mercantil. El que teníem claríssim és que tots érem iguals. Tots els clubs a la mateixa linia i en el mateix nivell. Per exemple hem vist en el dia contra l homofobia que tots els clubs estaven junts i en la mateixa línia.

 

La feina que es fa a totes les escoles en l'àmbit de base ens mereix molt de respecte. Al final el resultat per la gent és el mateix si la pilota entra o no. Els jugadors han d'optar al club que ells vulguinSóc del parer que quan són molt petits han d'estar al seu ambient, a l'escola i amb els seus amics. I després ha d'haver-hi un fair play amb els clubs. Abans de parlar amb el jugador, és fer ho amb els entrenadors i el club. La gent que s'ha incorporat  aquest sentiment i aquesta filosofia. Consens a la ciutat i després la rivalitat esportiva es sana i creix el nivell per tots. Tenim molt bona relació amb totes les entitats esportives de Sabadell

 

L'importància de captar l'atenció dels nens i identificar amb el CES

 

Ens hem reunit amb el Consell escolar i també a les escoles de Sabadell, fent visites a escoles i involucrar els valors com per exemple l'importància de la bona alimentació. Fem un audiovisual i donarem premis a la participació a final d'any a les escoles. Hem de captar aquesta faceta educativa i esportiva

La regidora d'Esports, Marisol Martínez, ens parlava de la bona sintonía amb el club.


En les converses s ha avançat moltíssim per regularitzar tot i que l'ajuntament es pugui ajudar.Marisol ens ha ajudat moltíssim durant aquest temps.


Missatge final per acabar.

 

Esteve, Bruno i tots,fem una crida a la ciutat, perquè aquest Sabadell es cosa de Tots.

 

 

Modificado por última vez en Lunes, 09 Julio 2018 11:24
Valora este artículo
(2 votos)
Visto 949 veces
Jordi Sánchez

 

Periodista especializado en Deportes y Motor con más de 20 años de experiencia tanto en prensa escrita (Diari de Sabadell, Mundo Deportivo) y televisión (Canal 50 Vallès)

 

Ahora desde mi página web www.jordipress.com

 

Journalist, Photographer and Community Manager

 

Email. jordi@jordipress.com o jordipress@gmail.com

 

Twitter: @jordipress 

 

Instagram: jordipress

 

Móvil: 659.647.386

 

 

Sitio Web: www.jordipress.com

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el Código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.

Síguenos en Facebook

Información

 

Veo lo mismo que tu

Ahora lo escribo más allá de Sabadell

De todo y para todos

Vida, pura vida en todos los sentidos

A traves de www.jordipress.com

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Comentarios

Imágenes