Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El Sabadell guanya al Nàstic en un partidàs Destacado

By Mayo 01, 2022 406
Aaron Rey celebrant el 2-0 Aaron Rey celebrant el 2-0 Crispulo Diaz

Festa completa. El Sabadell ha guanyat 2-0 al Nàstic de Tarragona en un partidàs. Els gols de Jacobo González i Aaron Rey han rubricat un partit excel·lent dels arlequinats. Defensivament, un 10 i ofensivament l’encert en moments claus per guanyar a un rival directe i també l‘average (1-0 a Tarragona). L’equip de Pedro Munitis és quart amb un punt de marge. La festa l’han viscuda 5.211 espectadors en la millor entrada de la temporada

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/partidas-del-sabadell-que-torna-el-play-off/

Ben aviat s’ha vist que el partit tenia caire de final. Una final de les quatre que ara queden però amb el més positiu, que és lluitar per ser a dalt. La primera mitja hora ha estat de contínues anades i tornades d’una porteria a un altre. La millor opció ha estat visitant en una rematada alta de Ribelles.

 

Tota la intensitat del primer temps ha quedat reflectida al minut 30. El Nàstic ha gaudit d’una doble ocasió en una centrada de Nil que ha rematat Dani Romera al pal, quan semblava que Pablo Fernández marcaria el 0-1 ha arribat in extremis Emilio per salvar el gol. Sense parar. el Sabadell ha enganxat un contracop amb una excel·lent jugada de Kaxe amb conducció i passada perquè Aaron Rey xutés amb el porter Manu Garcia evitant el possible 1-0. Trepidant.

Bogeria amb dos gols d’or

El Sabadell ha sortit amb una marxa més del vestidor. Una gran jugada col·lectiva portada entre Muguruza i Boniquet ha acabat amb un xut tou de Jacobo. Un minut després ha arribat l’1-0. Una altra centrada de Xavi Boniquet, mil·limètrica en aquest cas, l’ha rematada amb un imponent cop de cap Jacobo González al fons de la xarxa. El 12è gol del pitxitxi arlequinat amb doble tombarella de celebració.

El porter del Nàstic, Manu Garcia no ha pogut aturar el cop de cap de Jacobo que marcat el seu 12è gol. Autor: C.Díaz

El Nàstic ha reaccionat i dues cavalcades de Dani Romera han creat força perill però entre Emilio, el kaiser Aleix Coch i companyia han evitat més problemes. A l’hora de partit ha arribat l’obra mestra que ha significat el 2-0. Una excel·lent galopada de Jacobo González de 30 metres amb passada a l’espai, perquè Aarón Rey marquès el seu primer gol a l’estadi en quatre temporades i el seu segon de la temporada.

Aaron Rey ha marcat el 2-0 en aquesta acció. El primer gol del gallec a l’Estadi. Autor: Críspulo Díaz

El Nàstic ha mogut la banqueta posant al camp tota l’artilleria, inclòs Edgar Hernández, que ha estat premiat amb aplaudiments. La defensa arlequinada ha estat un cop més excel·lent i han deixat a zero a un altre rival de play-off. Fins i tot a la recta final, el Sabadell ha perdonat el tercer en rematades de Dani Sánchez i Néstor Querol. Avui no feia falta.

Homenatge al filial i propera parada al Johan Cruyff

Una festa completa que ha començat amb l’homenatge pel Sabadell B pel seu ascens amb el títol de campió de Segona Catalana. La propera parada dels ‘Munitis-boys’ serà aquest dissabte 7 de maig (17 hores) al Johan Cruff davant el Barça B.

El Sabadell B ha rebut l’homenatge pel títol de campió de Segona Catalana. Autor: C.Díaz

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio; Muguruza, Aleix Coch, Guillem Molina, Caballo; Iago Indias (Ramón Folch, m.89), Aguza, Boniquet (Alfred, m.73); Jacobo (Dani Sánchez, m.80), Aarón Rey (Altimira, m.80), Kaxe (Néstor Querol, m.73)
Nàstic de Tarragona; Manu Garcia; Albarran (Fran Carbià, m.70), Trilles, Joan Oriol, Robert, Ribelles (Bonilla, m.64), Quintanilla, Nil (Becerra, m.77), Pedro del Campo, Dani Romera (Yannick, m.77), Pablo Fernández (Edgar Hernández, m.64)
Àrbitre: Busquets Ferrer (Balears): Aarón Rey/Ribelles i Joan Oriol
Gols: 1-0, m.50: Jacobo González; 2-0, m.63: Aaron Rey
Incidències: 5.211 persones en la millor entrada de la temporada amb un grup d’aficionats del Nàstic.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 06 Mayo 2022 16:11
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario