Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El Sabadell llença la Copa Federació a Lleida Destacado

By Agosto 30, 2023 145
L'onze del Sabadell L'onze del Sabadell

Sense copes. El Sabadell va llençar la Copa Catalunya contra el Badalona Futur (3-2) i ha fet el mateix a la Copa Federació davant el Lleida (1-0).

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/sabadell-tambe-llenca-copa-federacio/ 

Tots dos rivals de Segona RFEF. El pitjor d’ambdós casos és que la derrota del Sabadell ha estat justa. És evident que l’important és la lliga, però la derrota inicial a Irun completa un mes d’agost amb força interrogants.

 

Si la primera part al Stadium Gal va ser dolenta, els 45 minuts al Camp d’Esports de Lleida han estat lamentables. Ni la presumpta unitat A a Irún ni la B avui a la Terra Ferma han fet res, en aquest cas davant un equip de Segona Federació. L’únic que s’ha salvat és el porter Froi Leal, que ha fet tres aturades de mèrit. Pitjor que el joc ha estat la lesió de Javi Gómez a la ‘gespa’ per dir alguna cosa del camp ilerdenc.

El Sabadell 2023-24 té 14 fitxatges més els quatre que van arribar al passat mercat d’hivern. Un equip encara per conjuntar que ha gaudit d’una pretemporada de sis setmanes i nou partits – incloent-hi el de Lliga- la Copa RFEF i la Copa Catalunya. Dues victòries -OIot i Ibiza- i una sensació de feblesa reflectida en aquesta dada. L’equip de Miki Lladó ha rebut gols en vuit dels nou partits.

El Lleida ha tingut tres ocasions d’Agüero i cia ja al primer quart d’hora amb la bona resposta de Froi Leal. Sense cap mena de dubte, el millor avui. Un tímid xut de Javi Gómez i una rematada desviada de Pujol com a úniques respostes.

Lesió preocupant de Javi Gómez i gol

El pitjor ha arribat a la mitja hora. Javi Gómez s’ha quedat clavat i les seves queixes fan pensar en una greu lesió. Esperem que quedi en no res. Froi Leal ha tornat a evitar el gol en la recta final.

La segona part ha començat amb un triple canvi, però les sensacions no han canviat. Al minut 58, el Lleida ha fet l’1 a 0 en una gran jugada amb passada horitzontal per Ton Ripoll que ha tingut temps per pensar on ficava el gol. Amb el marcador en contra el Sabadell ha tingut les primeres opcions clares en una doble rematada de Beitia i Pujol que han obligat a intervenir a Iñaki Álvarez. Més tard, David Astals ha tingut la més clara en un xut fluix que ha agraït Álvarez.

Crítiques a les xarxes

Els aficionats del Sabadell han mostrat el seu desencant amb el joc de l’equip a les xarxes socials. Ja sabem com són les xarxes, per bé o per malament, però és evident que preocupa, i molt, la imatge. És un avís per a navegants. Avui el Lleida amb un pletòric Oscar Rubio, amb 39 anys, ha passat per sobre de l’equip de Miki Lladó. Diumenge (21:30 hores), Osasuna B serà el següent rival.

FITXA TÈCNICA

Lleida: Iñaki Alvarez; Óscar Rubio, Cortijo, Neyder, Figueras, Sergio Montero, Agüero, Ton Ripoll (Chuli, min.81), Mateo (Alex Rico, min.84), Campins, Quadri.
CE Sabadell: Froi Leal; Monroy (Marc Domènech, min.46) Antonio Sánchez (Farrés, min.46), Pujol (Sander, min.69), Toni Herrero, Carrión; Beitia, Callejón (Astals, min.46), Vladys, Javi Gómez (Nando, min.33), Baselga.
Àrbitre: Carballo Vázquez.
Gol: 1-0, min.58: Ton Ripoll.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 17 Septiembre 2023 22:15
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario