El Sabadell goleja al Sestao Destacado

By Octubre 01, 2023 63
Crispulo Crispulo Gol de Manel

El Sabadell ha guanyat per 3-0 al Sestao River amb tres gols de Cristian Herrera, Manel Martínez i Marcos Baselga, el trident ofensiu. Els tres gols han arribat a la segona part després d’un primer temps per oblidar. L’equip de Miki Lladó surt de la zona de descens i els 3.120 espectadors han pogut gaudir d’un triomf necessari per esvair dubtes després de les dues derrotes seguides.

La primera part ha estat mereixedora de fer una migdiada amb 46 minuts perduts pel Sabadell davant un Sestao River que s’ha plantat a la ‘gespa’ per aconseguir el seu quart 0-0 en 6 partits. En atac, la seva estadística de 0 gols deixava clar que l’artilleria no és el seu fort.

L’equip de Miki Lladó amb un ritme molt lent, amb una possessió que no serveix per res si no hi ha profunditat, ha fet que el 0-0 fos el resultat al descans. Després de 22 minuts sense res per mencionar, ha estat el Sestao qui ha fet la primera internada, però Adrián Ortolá ha arribat abans que Cabo per rematar. Aquesta i especialment un eslàlom del mateix Cabo, sense oposició, que ha evitat Ortolá per fer el 0-1, han estat les més clares.

El Sabadell ha tingut un monòleg de possessió i també dues opcions, per ser generosos. Un xut de Marcos Baselga al minut 27 que ha enviat a córner l’exalequinat Sergi Puig i un de Cristian Herrera abans que l’àrbitre xiulés el descans. Des del minut 28, i especialment des del 40, ja s’han sentit altres xiulets.

Canvi radical i dos gols en 7 minuts.

El Sabadell ha sortit dels vestidors amb el canvi de Carrión per Pujol i un altre aire i, en concret, fent el que no havia fet a la primera part, com és xutar entre els tres pals. Als 47 segons, Cristian Herrera ha fet l’1-0 amb un xut creuat que no ha tingut una bona resposta de Sergi Puig.

La millor jugada del partit ha arribat al minut 52 en una gran jugada col·lectiva amb assistència de Carrión perquè Manel a porta buida fes el 2-0. El tercer gol de la temporada de Manel ha donat la necessària tranquil.litat i els aplaudiments han regnat en els minuts més tranquils de la temporada. L’anterior victòria havia estat contra Osasuna Promesas i al 95.

Lladó ha fet ràpidament un doble canvi sorprenent. Herrera, el millor de la tarda, i Alex Gualda han estat rellevats per Nando i Beitia. Més tard, Marc Domènech ha entrat per Manel. A la recta final, Callejón ha substituït a Moyano.

El Sabadell s’ha relaxat després dels dos gols i ha deixat la pilota a un Sestao que ha mostrat perquè porta 0 gols ens 6 partits. El Sestao també ha fet els cinc canvis amb la sortida de Corbalán i l’entrada de Dopi, entre altres aquests dos exarlequinats. Dopi ha tingut la millor opció que ha resolt Ortolá,

Estrena gojeadora de Baselga

L’afició, en un número de 3.120 espectadors ha pogut gaudir de la victòria al minut 83. Marcos Baselga ha trencat el fora de joc i s’ha plantat davant Sergi Puig a qui ha batut en una perfecta vaselina. L’estrena golejadora del davanter aragonès que minuts abans havia estat objecte d’un clar penal.

El Sabadell surt del descens i ara queda amb 7 punts i un average de 8 gols a favor i 8 en contra. El primer dia que es deixava la porteria a zero…davant l’equip més fluix que ha visitat l’Estadi en aquest 2023. El proper diumenge, el Fuenlabrada (17 hores) també visitarà l’Estadi.

FITXA TÈCNICA:

3-CE: Sabadell: Ortolá; Astals, Amelibia, Pau Resta, Pujol (Carrión, min,46), Toni Herrero; Alex Gualda (Nando, min.55), Moyano, Cristian Herrera (Beitia,min.55), Baselga, Manel (Marc Domènech, min.70)
0-Sestao River: Sergi Puig; Markel, Diego, Gaizka Martínez (Dopi, min.77), Alvaro; Gorka Garai, Corbalán (Gete, min.80), Aitor (Alex, m.60) Jon Guruzeta (Kepa, m.60), Jon Cabo (Alex Carbonell, min.60), Leandro
Àrbitre: Gordillo Escamilla. TG: Pujol, Alex Gualda, Beitia
Gols: 1-0, min.46; Cristian Herrera; 2-0, min.52: Manel Martínez; 3-0, min.83: Marcos Baselga.
Incidències: 3.120 espectadors a l’Estadi.

Ultima actualización Viernes, 08 Diciembre 2023 15:25