Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Miki Lladó, cessat Destacado

By Octubre 09, 2023 72

El Centre d’Esports Sabadell ha cessat a Miki Lladó com a entrenador amb l’equip amb 7 punts en 7 jornades. La derrota d’aquest diumenge davant el Fuenlabrada ha estat el detonant final que ha fet saltar les alarmes a les oficines de la Nova Creu Alta. Els xiulets i crits contra l’entrenador amb allò de Miki vete ya han culminat en la destitució

El mateix entrenador va dir en roda de premsa que “els crits formen part de la meva feina” i també que “a ningú li agrada tenir quatre derrotes en set jornades”. Ara ni 24 hores després de la derrota, el Consell d’Administració ha tirat pel dret i ja es busca substituit. Així comença el comunicat del club

El Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell FC ha decidit prescindir dels serveis del tècnic santcugatenc a causa de la mala dinàmica que ha acumulat l’equip a les darreres jornades. Des del CE Sabadell es vol agrair a Miki Lladó el seu treball al capdavant del primer equip del Centre d’Esports des del moment en el qual va assumir el repte de ser el primer entrenador al desembre de l’any passat.

Al final del partit ja va haver-hi reunions i ara ja s’ha confirmat la destitució. Un canvi per redreçar la situació del Centre d’Esports. La directiva que presideix Pau Morilla-Giner va fer un esforç econòmic a l’estiu i queda clar que no ha donat resultat amb Lladó aqui el club agraeix la seva tasca.

A més, el club també vol agraïr el treball de Lladó a l’entitat des de la seva arribada l’any 2019. Començant per seva tasca dirigint als Juvenils ‘A’ i ‘B’ -aconseguint ascensos i classificacions històriques- fins a arribar a dirigir al primer equip del CE Sabadell i aconseguir la temporada passada la permanència amb un gran final de lliga i només 4 derrotes en 21 partits disputats.

La nota finalitza assenyalant que “el club comença ara un procés per a escollir el nou tècnic i espera comunicar la seva decisió el més aviat possible”. Queda clar en la nota, que ha estat una destitució fulminant del tècnic que va salvar l’equip la temporada passada. Aquest inici de temporada ha portat l’adeu de Lladó.

Mala pretemporada i mal inici de lliga

Al mes d’agost, només van haver-hi dues victòries en vuit partits – contra l’Olot de Tercera Catalana (0-2) i contra l’Ibiza de Primera Federació (2-1) en la presentació a l’estadi. Les eliminacions contra el Badalona Futur a la Copa Catalunya (3-2) i contra el Lleida (1-0) a la Copa Federació, dos equips de Segona Federació van ser avís. També que durant la pretemporada només es va deixar un dia la porteria a zero, en el partit contra l’Olot.

Agost era un temps de proves, però a la lliga, malgrat que Miki Lladó va dir abans del partit contra el Sestao River, que cap equip havia estat millor, la realitat diu un altra cosa. En les set jornades de lliga, l’equip té set punts. Dos triomfs: Osasuna Promesas (2-1) i Sestao River (3-0). Un empat a Ponferrada (1-1) i quatre derrotes: Irún (2-1), Logroñés (1-2), Nàstic (2-0) i ‘Fuenla’ (0-1).

Tres mals inicis a la Primera RFEF

Lamentablement després de baixar de Segona A (2020-21) en l’imperdonable ocasió perduda, no s’han fet bé les coses en les inicis de temporada a Primera RFEF. No és causalitat com està l’equip a la jornada 7.

Temporada 2021-22

Antonio Hidalgo: 5 punts (0 victòries, 5 empats i 2 derrotes). El Sabadell venia de jugar el millor partit de l’inici de Lliga a Tarragona però va perdre 1-0. A la jornada 8, l’equip va guanyar per 1-0 a l’Atletico Sanluqueño i després d’un parell d’una bona victòria a Cornellà (0-1), dues derrotes contra San Fernando (2-3) i Castilla (3-0) van provocar l’adeu del tècnic de l’ascens a Marbella i del descens la temporada següent.

Temporada 2022-23

Gabri Garcia: 7 punts (2 victòries, 1 empat i 4 derrotes). El Sabadell ‘low coast’ amb 20 jugadors nous va guanyar 2 partits en les set primeres jornades (Cornellà i Calahorra per 1-0). L’altre punt va ser contra el campió Amorebieta i les 4 derrotes contra Castelló, Alcoyano, Logroñés i Eldense) van provocar les protestes. Després dues victòries al camp del Barça At. (1-4) i contra l’Intercity (2-1) van ser balsàmiques, però la situació va empitjorar i Gabri va ser destituït al desembre

Miki Lladó ja és història

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 08 Diciembre 2023 15:53
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario