Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Gerard Bofill s'estrena amb derrota a Majadahonda Destacado

By Octubre 14, 2023 64
Gerard Bofill s'estrena amb derrota a Majadahonda Amelibia en acció

El Sabadell ha perdut amb justícia contra el Rayo Majadahonda (3-1) en el debut de Gerard Bofill a la banqueta. Igual que fa 6 dies contra el Fuenlabrada, els arlequinats han merescut perdre en una segona part impròpia d’un equip de Primera Federació.

https://isabadell.cat/esports/futbol/sabadell-entrenador-perd-a-majadahonda/ 

El Rayo, que no havia guanyat cap partit a casa, surt del descens i probablement entra de nou el Centre d’Esports. Són 7 punts i 13 gols en contra en 8 jornades. Números de descens.

 

Gerard Bofill ha tirat d’experiment per començar la seva nova etapa. Ha col·locat al central Pau Resta al mig del camp en un equip on tornava a seure a la banqueta, David Astals. Només dos migcampistes purs –Moyano i Gualda– al camp en una alineació amb col·lecció de defenses (5) i atacants (3).

A la banqueta, els migcampistes Callejón Beitia, que venien com a grans reforços després de fer el play-off, no ha jugat el primer i el segon, els últims 25 minuts. El jove Marc Domènech ha estat dels pocs que s’ha salvat avui. El millor de la segona part. També hi era, Ángel Martínez -segon entrenador- migcampista de tota la vida. La planificació de la direcció esportiva, de moment, és molt dolenta amb Manel Martínez -4 gols- com a única nota positiva.

Partit obert i ocasions pels dos equips

El primer temps ha tingut de tot i la justícia també de l’1 a 1. Els madrilenys han estat millors els primers 25 minuts i fruit d’això ha arribat l’1 a 0. El Sabadell ha perdut la pilota en atac. Ningú ha fet falta en l’eslàlom de l’exarlequinat Alberto Fernández que ha passat a l’espai perquè Markus fes el gol madrileny al minut 21. El Rayo ha tingut opcions per ampliar la distància en uns minuts d’embolic.

El Sabadell, que havia tingut una bona opció d’Álex Gualda amb el 0-0, devia fer un pas endavant per buscar l’empat. Marcos Baselga -amb la punteria desviada de nou- ha fregat l’empat en un xut creuat. Al minut 36, ha arribat el golàs de Manel Martínez. El ‘9’ ha xutat des de fora de l’àrea i la pilota ha entrat malgrat que el porter ha tocat la pilota. Els madrilenys han reclamat falta prèvia de Baselga. A continuació, ha semblat molt clar, un possible penal a Baselga. Una indecisió entre Pau Resta i Ortolá i un xut de Gualda han finiquitat l’equilibri del primer temps.

Adormits i sense reacció

El Sabadell ha sortit adormit a la segona part. L’exemple més clar ha estat la jugada del 2-1 al minut 54. Arnedo ha agafat la pilota, en un gran gest tècnic ha retallat a Cristian Herrera. Ha tingut temps per a pensar, ja que ningú l’ha entrat i ha enviat l’esfèric a l’escaire. Passivitat total.

Immediatament, David Astals ha substituit a Cristian Herrera en un canvi entre dos dels jugadors més destacats de la temporada passada. Una badada d’Astals ha estat a un pas de provocar el 3-1. Alberto Fernández li ha robat la cartera i Ortolá ha salvat el gol i la posterior rematada de Rubén Enri s’ha estavellat al pal.

Desfeta final

Una rematada de Moyano que ha refusat Dani; un intent de Marc Domènech i una centrada-xut de Toni Herrero que ha tocat al travesser han estat les opcions arlequinades en una segona part en què s’ha lesionat el central Amelibia. Tocava arriscar i ha debutat el davanter Naranjo i també ha entrat Nando per Baselga.

Pablo Monroy ha sumat la segona expulsió de la temporada en una segona groga de llibre. El Sabadell ha tingut un córner per intentar empatar i a la contra ha arribat el 3-1 de Ro Abajas en el 93. Dissabte que ve, el Depor serà el rival d’un equip que ha de canviar per complet. Els crits contra Miki Lladó ja han caducat.

FITXA TÈCNICA

3-Rayo Majadahonda: Dani; Ceballos, Casado, Pelayo, Arnedo (Hermoso, m.87), Rubén Enri (Cortés, m.87) Claverias (Juanjo, m.70), Alberto Fernández (Rubi, m.70), Tavares, Camacho, Markus (Ro, m.80)
1-CE Sabadell: Ortolá; Monroy, Pau Resta, Amelibia (Nando, m.72),Pujol (Marc Domènech, m.66) Toni Herrero, Pau Resta, Alex Gualda (Beitia, m.66), Moyano, Cristian Herrera (Astals, m.57), Baselga (Naranjo, m.72), Manel
Àrbitra: Marta Saenz de Aza. TG: Casado/Alex Gualda, Astals, Monroy (2, m.90)
Gols: 1-0, m.21: Markus; 1-1, m.36: Manel; 2-1, m.54. Arnedo; 3-1, n.93: Ro

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 08 Diciembre 2023 16:02
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario