El Sabadell perd davant la versió més pobre del Depor Destacado

By Octubre 21, 2023 67
Manel Martinez Manel Martinez Sendy

El Sabadell ha perdut per 0-1 contra el Deportivo de la Coruña en un duel històric entre dos equips que estan molt lluny de la seva brillantor passada.

Els arlequinats han jugat amb molta més intensitat durant els 96 minuts però amb el mateix resultat. La sisena derrota en nou jornades dicta que ara mateix un panorama preocupant amb només set punts. Una errada de Pau Resta al minut 6 ha deixat en safata el gol dels gallecs.

Gerard Bofill s’estrenava a la banqueta de la Nova Creu Alta i ho ha fet amb dues novetats a l’onze. El central Antonio Sánchez jugava els primers minuts i com a titular i al mig del camp, Marc Domènech ho feia també d’entrada. En un panorama trist de la derrota, ells han estat dels millors en un dia en què 6.742 aficionats han estat a l’estadi. Molta presència gallega i invitacions del futbol base en la presentació de les 200 jugadores del nou Valero CE Sabadell.

El Depor, amb jugadors històrics de Primera Divisió com Lucas Pérez o Salva Sevilla, ha escenificat perquè era a la part baixa de Primera Federació. Clar que com els altres sis equips que han guanyat al Sabadell ha sabut aprofitar el regal arlequinat per emportar-se els tres punts. Al minut 6, una greu errada de Pau Resta ha acabat amb el 0-1, obra d’Ochoa davant la desesperació d’Ortolá. S’ha reclamat falta prèvia al mig del camp, però l’àrbitre Ramo Andrés no ha vist res.

Intensitat sense encert

El Sabadell ha fet, més enllà de la decisiva errada, una bona mitja hora inicial, amb més intensitat que partits com el del Logroñés, Sestao o Fuenlabrada. Astals i Domènech combinaven bé i les centrades no han trobat les rematades d’Antonio Sánchez i Manel en les primeres accions. L’oportunitat més clara ha estat una rematada bombejada de Carrión que ha tret un defensa gallec, després d’una mala sortida de Mackay. L’exarlequinat ha estat ovacionat.

El Depor ha tingut els millors minuts a la recta final del primer temps en una doble oportunitat. Primer Ortolá ha evitat el 0-2 en una rematada d’Ochoa i més tard, Salva Sevilla ha enviat la pilota al travesser en les petites gotes de qualitat que han destil·lat.

Sense gol i polèmica final

La segona part ha estat una demostració d’impotència en 51 minuts de joc. El Depor ha deixat la pilota a un Sabadell que no ha sabut transformar el domini en gol. A més de ser el més golejat, si no marca Manel Martínez – 4 sobre 8 gols – no marca ningú. Cristian Herrera ha estat substituït – juga massa lluny de la porteria – Marcos Baselga ha estat en la línia negativa habitual i els recanvis de Naranjo i Nando tampoc han xutat.

Les ocasions més perilloses han estat tres faltes. La primera de Juanmi Carrión i la segona de Marcos Baselga amb refús de la defensa. La tercera, un fort xut d’Alex Gualda que ha desviat Ian Mackay. Tot en una jugada que s’ha reclamat l’expulsió del gallec per tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea. Els jugadors també s’han queixat d’un parell de mans.

La derrota evidencia que el primer quart de temporada -set punts de 36 possibles és de descens – i que les coses s’han fet malament. Tres filials – Celta, Real Sociedad i Barça – seran els següents rivals.

FITXA TÈCNICA

0-CE Sabadell: Ortolá; Astals, Antonio Sánchez (Sander, m.83), Pau Resta, Toni Herrero; Marc Domènech (Beitia, m.56), Moyano (Nando, m.83), Carrión (Alex Gualda, m.73); Cristian Herrera (Naranjo, m.73), Baselga, Manel
1-Deportivo: Mackaay; Paris Adot, Pablo Vázquez, Jaime, Retuerta (Valcarce, m.84); Salva Sevilla, Villares (Barcia,m.84); Hugo Rama, Jurado, Lucas Pérez; Ochoa (Davo, m.70)
Àrbitre: Ramo Andrés. TG: Pau Resta/Mackay, Jurado, Jaime, Villares
Gol: 0-1, m.6: Ochoa
Incidències: 6.742 espectadors.

Ultima actualización Lunes, 11 Diciembre 2023 16:56