El FS Sabadell Femeni CDN venç El Morell (2-1) amb doblet de María Isern Destacado

By Enero 29, 2020 1044

El Fútbol Sala Sabadell Femení CDN aconsegueix una important victòria contra el segon classificat, el Morell, i ja porta 4 victòries consecutives en lliga que el situen a la quarta posició a un punt del segon classificat. El triomf per 2-1 va ser fruit d'un final de matx molt emocionant a Can Balsach.

El domini del joc va ser local des del minut 1, les arlequinades es van fer amb la pilota i feien una pressió alta per recuperar-la ràpidament, en canvi, les tarragonines es quedaven tancades esperant l'error local i utilitzant un joc molt directe amb pivot. Els primers minuts les sabadellenques van tenir diverses ocasions per marcar però no les van materialitzar. El Morell arribava esporàdicament però tampoc sense molt perill.

A les acaballes de la primera part Maria Isern marcava a passada de Cinthia, que debutava en lliga després de 10 mesos de lesió. Amb aquest marcador els dos equips marxaven als vestidors.

La represa va ser igual, el Sabadell buscava ampliar la diferència al marcador amb el domini del joc. Les visitants en aquesta segona part van ser més agresives i van arribar més a la porteria de Laura.

Quan faltaven 5 minuts pel final el Morell marcava amb gol de Saray Tello, en una falta llunyana  i semblava que tot el treball realitzat pel Sabadell durant 35 minuts es quedava en res. Tot i això, les arlequinades van reaccionar i a la següent jugada, el Sabadell feia el 2-1 definitiu amb les mateixes protagonistes. Cinthia assistia a Maria Isern per marcar amb un xut exterior.

El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro agafa embranzida en la Divisió d'honor Catalana i se situa en els primers llocs al finalitzar la primera volta. Cal destacar el debut d’Aitana amb el primer equip.

FS Sabadell Femení CDN: Laura, Arianna, María Isern 2, Aitana, María Miró - Lorena, Zoe, Clara, Cinthia, Carla.

Morell: Berta, Silvia, Cris, Jacqueline, Saray 1 - Miriam, Savitri, Lilian

Aquest cap de setmana no hi ha lliga i les arlequinades començaran la segona volta contra el Magic Sants a casa a les 15:00 a Cal Balsach el dissabte dia 8 de febrer

El filial per la seva banda va guanyar al Caldes B per 1-2 i se situa a 2 punts del líder Premià i les alevines van guanyar el seu partit a casa contra el Magic Sants

Ultima actualización Miércoles, 29 Enero 2020 13:14