Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Aleix Gómez augmenta el seu palmarès col.lectiu i individual amb el Barça

By Junio 19, 2022 615

Aleix Gómez va d’èxit en èxit i aquest 2022 no para d’aconseguir reconeixements col·lectius i individuals. Al mes de gener va ser plata amb la selecció a l’Europeu i amb el Barça ha obtingut tots els títols grans possibles. El darrer amb la segona Champions i individual ment a l’equip ideal del torneig i com a màxim golejador de la temporada. I tot això amb 25 anys fets al maig.

https://www.isabadell.cat/esports/mes-esports/aleix-gomez-augmenta-el-seu-palmares/

L’extrem dret blaugrana ha finalitzat el curs amb uns registres golejadors absolutament brutals, anotant un total de 22 gols a la Final Four (12 a la semifinal davant el Kiel alemany i 10 a la final contra el Kielce) i 104 al total de la competició, més que qualsevol altre jugador a totes dues.

El sabadellenc també ha estat escollit a l’equip ideal. És el tercer cop en l’últim any que entra en el 7 del campionat i en tres competicions diferents. Va ser als Jocs Olímpics de Tòquio, al Campionat d’Europa i ara a la Champions de Colònia. En aquest cas amb el seu company del Barça, Dika Men.

Aleix Gómez, com a millor extrem dret, han estat seleccionats dins del set ideal que el completen Niklas Landin (porter), Dika Mem, (lateral dret) , Hampus Wanne (extrem esquerre), Petar Nenadic (lateral esquerre), Kentin Mahé (central ), Kamil Syprzak (pivot), Hendrik Pekeler (millor defensor), Tobias Grøndahl (millor jugador jove) i Talant Dujshebaev (millor entrenador).

Aquest és el seu palmarès amb el Barça i la selecció espanyola:

  • 7 Lliga Asobal (2016-2022).
  • 7 Copa Asobal (2016-2022).
  • 6 Supercopa d’Espanya (2018-2022).
  • 3 Mundialet de clubs (2018-2020).
  • 2 Copa d’Europa (2021-2022).
  • Medalla d’or en el Mundial 2020 i bronze al Mundial 2021.
  • Medalla de plata en el Europeu’2022.
  • Medalla de bronze als Jocs Olímpics de Tòquio’2021.

Mireia Torras al Mundial d’handbol platja

La temporada dels jugadors d’handbol de la nostra ciutat té en Aleix Gómez, el gran referent però ni molt menys l’únic. Cal recordar que Ian Tarrafeta també es va penjar la medalla de plata a l’Europeu en el seu debut internacional amb la selecció absoluta d’Espanya.

Per altra banda, la jugadora sabadellenca Mireia Torras ha començat a Grècia el Campionat del Món d’handbol-platja amb la selecció espanyola. Torras ha jugat aquesta temporada al Kupfalz Baren d’Alemanya després d’haver jugat les darreres temporades a Granollers.

Mireia Torras amb el numero 8 d'Espanya. Autor RFEBM
Mireia Torras amb el numero 8 d’Espanya. Autor RFEBM

Tot en un any on l’OAR Gràcia Sabadell ha fet la millor temporada de l’última dècada amb la segona plaça al play-off d’ascens jugat a Eibar.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Sábado, 25 Junio 2022 12:24
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario