Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Tornen els equips de 'Placant barreres' a Can Puiggener a partir de febrer Destacado

By Enero 23, 2020 766

El rugbi com element d'inclusiu social. Aquest 2020 torna el projecte 'Placant Barreres' impulsat per l'equip d'educadores que el curs 2018-2019 van iniciatr aquest projecte per a joves en risc d'exclusió social, amb el recolzament de l'Ajuntament de Sabadell. Aquest febrer tornen.

Aixi es mostren en aquest comunicat.

Si ja heu treballat amb nosaltres, ja coneixeu el nostre projecte. Si no és el cas, deixeu que us expliquem ràpidament en que consisteix aquest:

"Placant Barreres" és un projecte innovador a la ciutat i que es pot emmirallar en altres projectes basats en el rugbi i el foment dels valors d'aquest esport en col·lectius amb risc d'exclusió. 

Es tracta d'un projecte amb una tasca integradora, preventiva i educativa dirigit a joves de 12 a 17 anys en risc d'exclusió social de la ciutat de Sabadell.

Es pretén estimular i potenciar el desenvolupament de la seva personalitat així com la normalització de les habilitats socials, afectives i motrius, vinculant els valors del rugbi i els hàbits saludables a aquest procés educatiu. 

És imprescindible remarcar que aquesta oportunitat que s'ofereix no suposarà cap cost per a les famílies de les joves, per a afavorir la seva participació en el projecte. Podran, així, participar de la vida esportiva d'alguna de les entitats que donen acollida a aquest projecte, (Sabadell Rugby Club i Club de Rugby Sant Cugat), a la vegada que es desenvolupen com a ciutadanes participatives de la vida associativa i esportiva de la ciutat, i com a agents actives de la societat. 

En resum, la idea és que les joves de 12-17 anys de Sabadell que participin d'aquest taller (de 8 sessions en total)  estiguin interessades en seguir practicant el rugbi i hagin mostrat un compromís amb la seva assistència, podran accedir al rugbi federat, subvencionades tant pel Sabadell Rugby Club, el Club de Rugby Sant Cugat i l'Ajuntament de Sabadell. Actualment, 5 joves que van participar d'aquest projecte el curs anterior, estant gaudint de les beques per a poder jugar al rugbi.

El dia 11 de febrer tornem a iniciar la primera tanda de tallers del curs 2019-2020, en el barri de Can Puiggener, de 19.00 a 20:00. Així que us convidem a fer arribar aquesta iniciativa a totes aquelles joves que creieu que els hi pot ser d'utilitat.

De cara al tercer trimestre, es realitzaran també una segona tanda de tallers a Sant Oleguer, on l'any passat van tenir un èxit aclaparador.

Si voleu conèixer més sobre el projecte, podeu visitar la nostra web www.placantbarreres.org o els nostres perfils de Twitter i Instagram (@placantbarreres).

Qualsevol dubte, us podeu dirigir al nostre correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Moltes gràcies per la vostra atenció i fins aviat!

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Jueves, 23 Enero 2020 15:54
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario