Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

L'Ajuntament de Sabadell activa la comunicació per Telegram per informar del Coronavirus Destacado

By Jordipress.com Marzo 13, 2020 123

L'Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa un nou servei de missatgeria a través de Telegram per poder informar de tot allò que s’esdevé a la ciutat i sobretot de qüestions rellevants en situacions com les que està ocasionant aquests dies l’arribada del coronavirus.

 

D’aquesta manera es mantindrà la ciutadania informada en tot moment amb l’objectiu de minimitzar els riscos cap a la població.

Tothom qui vulgui pot subscriure-s’hi i rebre directament al telèfon notícies, alertes, consells, agenda, entre d’altres.

Per rebre informació municipal per aquesta via fa falta descarregar-se l'aplicació Telegram, que és totalment gratuïta i disponible tant per a Android com per a dispositius iOS.

Una vegada descarregada l’aplicació, cal buscar des del cercador de l’aplicació el canal: Ajuntament de Sabadell o a través del següent enllaç: https://t.me/AjSabadell.

Després, tan sols quedarà unir-s’hi i es començarà a rebre tot allò que publica l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Sabadell afegeix així un nou canal d’informació a la ciutadania als ja existents: Twitter (@Aj_Sabadell), amb 11.500 seguidors; Facebook , amb quasi 4.000 seguidors, i Instagram (@sabadell_cat), amb més de 7.000 seguidors.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 13 Marzo 2020 18:08

Deja un comentario

Ultimos Tweets

Felicitats Joan @JoanBarberaSBD x teu anniversari. Felicitats al teu avi x 100 anys d exemple. El millor del día...Vosaltres #atope
RT @FredVergnoux: A compartir https://t.co/M4M32LPJM9
#Referente #Musa Olga Viza y su Estadio2 https://t.co/bom1bgRqvC
Follow Jordi Sánchez Nieto on Twitter