Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

L'Ajuntament activa un dispositiu especial, davant el perill de rebrot, a la zona sud de Sabadell Destacado

By Redacció Julio 29, 2020 64

De la feina de coordinació diària entre l’Ajuntament de Sabadell, l’Institut Català de la Salut i el CatSalut se’n desprèn un augment preocupant de casos a la zona sud de la ciutat. Entre els dies 18 i 26 de juliol s’han detectat 31 casos agregats en el districte 6 de Sabadell (Sabadell Sud). Amb les últimes dades disponibles s'ha detectat un risc molt elevat de rebrot.

La qüestió més preocupant està sent el fet que no siguin casos concentrats en punts concrets, sinó que estan dispersos per tota l’àrea bàsica de salut. A més, no se n’han pogut identificar orígens clars com són agregats familiars o comunitaris, fet que està dificultant molt la traçabilitat.

Per tot això l’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa un dispositiu especial a la zona. En els propers dies, l’Ajuntament penjarà avisos a les comunitats de veïns recordant les mesures d’higiene i seguretat, així com demanant la col·laboració de tothom per detectar possibles focus.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha contactat amb les associacions de veïns i s’ha coordinat amb la Creu Roja per informar i controlar situacions irregulars com celebracions o botellons. En els propers dies es concentraran agents cívics de l’Ajuntament a la zona per informar i reconduir actituds de risc com no dur la mascareta o fer reunions sense mantenir la distància. De la seva banda, la Policia Municipal seguirà amb la seva activitat de control del compliment de l’ús obligatori de la mascareta, control de les mesures a bars i terrasses, així com d’activitats no permeses com els botellons al carrer.

Demà dijous, en el mercadet setmanal al sud, l’Ajuntament hi instal·larà un punt covid fixe d’informació.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Miércoles, 29 Julio 2020 12:11

Deja un comentario

Ultimos Tweets

RT @MartaperezMD: Tankeeva, para EFE: “Quiero ganar la Champions League con el Sabadell”, por @jordipress https://t.co/oRdj4YqYRj
RT @quicodiaz: @DBR8 De esta imagen deberiais aprender todos los periodistas tanto de un lugar como del otro, la fobia que generais a los a…
@josepcapdevila Convocatoria de 24 y los del b Ansu Riqui ni bajaron al b
Follow Jordi Sánchez Nieto (www.jordipress.com) on Twitter