Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

L'alineació de Marta Farrés té 4 tinents d'alcaldessa al seu cartipàs Destacado

By Junio 17, 2019 239
Primera roda de premsa de Marta Farrés com alcaldessa de Sabadell amb la presentació del cartipas on els 11 regidors  - 6 dones i 5 homes - estan repartits en 4 grans arees amb 4 tinents d'alcaldessa. Pol Gibert, Marta Morell, Jesús Rodríguez i Montse Gonzàlez són per aquest ordre del 1r al 4rt el póker de politics importants en aquesta primera presa de contacte.
'1460 dies per canviar Sabadell. I avui activem des del primer dia la maquinaria política de l'Ajuntament. El primer missatge que vull donar és que es un sol govern per tota la ciutadania. Un govern amb un missatge polític pensat perque la ciutat funcioni i recuperi la seva importància perduda en els darrers anys en alguns àmbits' va ser el primer missatge de Farrés.
 
Aquest es el organigrama
1r Tinent d'Alcaldessa. Pol Gibert. Area de presidencia, drets socials, transparencia i bon govern. Serà l'home fort com ja es suposava durant la campanya i com a numero 2 del PSC. Portarà l'area de Sabadell 2030. Un eix del programa a llarg termini amb temes claus com el Tauli, Can Llong etc.
Dintre del seu departament són. Carlos de la Rosa (Cultura), Laura Reyes (Esports), Eloi Cortés (Acció Social i Habitatge), Sònia Sada (Salut), Manuel Robles (Educació) i Sònia Sada (Cicles de vida).
 
2a Tinent d'Alcaldessa. Marta Morell (Podem Sbd). La coal.lició al Pacte de la Concòrdia dona aquesta posició com a responsable de l'àmbit del feminisme, benestar animal i participació amb memoria històrica i participació.
 
3r Tinent d'Alcaldessa. Jesús Rodríguez. Bregat a la seva etapa a l'UGT com Gibert, agafa un àrea forta amb temes d'àmbit de cohesió territorial, desenvolupament urbà, seguretat i civisme. Mar Molina portarà l'àrea de Desenvolupament urbà.
 
4r Tinent d'Alcaldessa. Montse Gonzàlez. La número 3 del PSC portarà l'àrea económica (Impuls Administratiu i desenvolupament econòmic) ón Sonia Sada portarà Comerç, Consum i Turisme.
 
Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Lunes, 17 Junio 2019 16:39
Jordi Sánchez

Periodista especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario

Ultimos Tweets

Goooll de líder @CESabadell 3 @aeprat1945 0 @Edgarherma y @Borisgt10 2 #2bg3 https://t.co/RN6DcRNnlf
Gool de @Borisgt10 para mi amigo @PirriSabadell @CESabadell 2 @aeprat1945 0 71 #followtheleader
Que grande eres @Edgarherma goooll @CESabadell 1 @aeprat1945 0 43
Follow Jordi Sánchez Nieto on Twitter