Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

L'estiu ja és aquí amb l'obertura de la Bassa de Sant Oleguer i la resta de piscines Destacado

By Junio 19, 2019 394
Ja és estiu a les piscines de la ciutat. Després que la setmana passada van obrir la resta de piscines, aquest mati ha obert la Bassa, la joia de la corona. La Bassa de Sant Oleguer. El primer acte de la regidora d'Esports, Laura Reyes acompanyat per l'alcaldessa Marta Farrés.
 
Farrés ha comentat les millores. 'Inaugurem la Bassa en un día plenament d'estiu. Es una instal.lació que s'ha renovat i s'ha millorat al bar, la gespa, tobogans amb la idea que juntament amb la resta de piscines dona sortida a la ciutat perque els ciutadans i ciutadanes poguin disfrutar'. 'No tothom marxa de vacances i les piscines son un molt bon recurs per la gent que es queda aquí a l'estiu. Es un equipament que dona servei a tota la comarca. Es un equipament que ens permet anar més enllà- continua l'alcaldessa -.Es una molt bona instal.lació i la voluntat del govern es donar el màxim ús posible de les instal.lacions municipals'.

La regidora d'Esports Laura Reyes comparteix l'opinió de Marta de 'que tots el usuaris de Sabadell poguin gaudir de les nostres instal.lacions'. I afegeix el cas de Ca n'Oriac ón 'La depuradora de la piscina de Ca n'Oriac començarà les obres a partir del mes de setembre'  
 
L’equipament mantindrà les portes obertes fins a l’1 de setembre, mentre que Ca n’Oriac i Can Marcet romandran obertes fins al 6 de setembre, cap de setmana en què arrenca la Festa Major de la ciutat. Les piscines d’Olímpia i Campoamor, per la seva part, obriran fins a l’11 de setembre. 
 
 
Bus F15
A més, a partir d’avui i fins a l’1 de setembre, període d’obertura de La Bassa, la línia d’autobús urbà L15 ampliarà l’horari del seu servei durant més hores i també dies, ja que funcionarà els festius amb la denominació F15.  

 La línia tindrà una freqüència de 30 minuts tots els dies de la setmana i un recorregut circular, amb inici i fi a la parada de La Bassa - Anella Esportiva. Prestarà servei de 8:30 h a 20:30 h, de manera que queda cobert tot l’horari d’obertura de La Bassa (de 10:00 h a 19:30 h), ja que la primera expedició arribarà a La Bassa 60 minuts abans de la seva obertura (donant servei als casals que arriben uns 45’ abans de la obertura) i la última expedició sortirà de La Bassa a les 20:00h; 30 minuts després del seu tancament.  
  
 
.L’afluència a La Bassa, va arribar al 2018 a superar la mitjana dels darrers 10 anys en 13.672 usuaris, situant-se als 149.0218  banyistes. 
 
 
Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Miércoles, 19 Junio 2019 15:05
Jordi Sánchez

Periodista especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario

Ultimos Tweets

Honor 100x100 @CESabadell #NoToRacism https://t.co/wDwacFl7m4
RT @jordipressweb: Un cumpleaños inolvidable, diferente, casero, único y muy especial. Le debo todo a mis padres, no caben las palabras de…
RT @yolrico: @EIPGranada @juangutierrezgr @GrupoEIP @LilianaLdeG @uimunicipalista @GerardoEIP @albertogonzdiaz @ElianeUbillus Tras casi 30…
Follow Jordi Sánchez Nieto on Twitter