Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

L'article de Marta Farrés (PSC) a www.jordipress.com : 'Fem un tracte?' Destacado

By Mayo 26, 2019 1026

Continuem amb les opinions dels alcaldables a l'Ajuntament de Sabadell, amb Marta Farrés, la candidata del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Marta va ser la regidora més jove de l'Ajuntament i te clar que vol ser 'la primera alcaldessa de Sabadell'. Fem un tracte?

 

 

'Si alguna cosa ens han ensenyat el resultat de les últimes eleccions generals, és que la ciutadania no vol crispació i que no es pot intentar aniquilar la diferència. Conviure és i ha de ser entendre la diversitat com a riquesa.

Però el camí no ha acabat aquí. El 26 de maig tenim les eleccions municipals ona Sabadell ens ho juguem tot. L’Ajuntament és el govern més proper on els resultats els veiem just al sortir de casa, amb l’estat dels carrers, la seguretat, la neteja.... De poc serveixen els debats rocambolescos davant una ciutat aturada. L’actual govern és un guirigall que afecta, de manera directa, la nostra vida. Al final tot el que ha passat es resumeix en una frase: molta Catalunya als llavis i poc Sabadell entre les mans.  És això el que volem quatre anys més? Jo, ja et dic clarament que no.

Aquestes setmanes que ens queden per endavant, segur que t’arriben les propostes concretes de tots els partits, també les meves. Per això vull aprofitar aquestes línies per anar més enllà i proposar-te un tracte on jo em comprometo al següent:

 

  • No escatimar cap esforç per la ciutat, posant totes les hores i talent per aconseguir-ho i tenint molt clar que em dec a vosaltres, als sabadellencs i sabadellenques i no a cap altre interès ni a cap altre lloc que no sigui Sabadell.

 

  • Treballar per tothom, pensis com jo o radicalment diferent a mi. Et vull ser sincera, pot ser un dia ens enfadem per aquest motiu, però et prometo que l’endemà seguirem parlant com sempre

 

  • Mantenir allò que funciona, també a l’Ajuntament. Quina absurditat arribar a un lloc i pensar que tot el què s’ha fet abans que tu no té valor!

 

  • Acceptar qualsevol idea bona vingui d’on vingui. La ciutat no és meva, ni teva, ni de l’altre. La fem entre tots i totes i per això les bones idees acostumen a venir de tot arreu. S’ha acabat perjudicar la ciutat per defensar els partits.

 

  • A tenir les portes de l’Ajuntament sempre obertes i no complicar-te la vida amb tràmits innecessaris. Jo no em presento contra ningú. He donat el pas perquè tinc ganes de fer-ho bé.

 

  • Em comprometo a equivocar-me. Sí, ho has entès bé. Vull enfrontar-me els problemes, decidir i liderar. I això vol dir que no sempre l’encertaré. Et demano que quan no ho faci bé m’ho diguis i jo em comprometo a acceptar l’error i esmenar-lo.

 

  • I, finalment, em comprometo a ser la mateixa persona ara, que estem en eleccions, que quan estigui a l’Ajuntament: una dona progressista, dialogant, pactista, feminista i que estima i creu en Sabadell.

 

 A l’altre part del tracte et demano que exerceixis els teus drets de ciutadania: no només anant a votar, sinó cuidant la nostra ciutat. Com diu un dels meus poemes preferits de Mario Benedetti “Compañera usted sabe puede contar conmigo no hasta dos o hasta diez sinó contar conmigo (...) pero hagamos un trato yo quisiera contar con usted (...)”.

 

 

Marta Farrés

Candidata pel PSC a l’Alcaldia de Sabadell

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Lunes, 27 Mayo 2019 16:30
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario