Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Lourdes Becerra és la nova entrenadora de la Federació Catalana al CAR de Sant Cugat Destacado

By Julio 02, 2020 1644
Lourdes Becerra, a la galeria dels millors esportistes de la història del Club Natació Sabadell Lourdes Becerra, a la galeria dels millors esportistes de la història del Club Natació Sabadell

Lourdes Becerra Portero dona un impuls a la seva carrera com a entrenadora i serà la responsable del grup de Tecnificació-Alt Rendiment del CAR de Sant Cugat dintre del nou organigrama de la Federació Catalana de Natació. La sabadellenca ocuparà el càrrec de Luis Rodríguez, que es converteix en el nou director tècnic, que fins ara ocupava Jose Antonio del Castillo 'Casti'.

Lourdes és aigua. Com a nedadora ha estat el més clar exemple del que és una nedadora de Club i en concret del Club Natació Sabadell. Al costat del recordat Paulus Wildeboer va créixer - i de quina manera - fins a ser per tres cops olímpica - Barcelona'92Atlanta'96 i Sidney'2000 -. La rebuda a l'aeroport del Prat el 1996 després de convertir-se a la segona nedadora de la història en disputar una final olímpica - va ser setena a Atlanta - és un dels grans records. Un rècord, aquell dels 400 estils - la prova més complerta de la natació, es va mantenir durant força anys.

Becerra, juntament amb la seva parella, José Muñoz, han tocat tots els pals de la natació. Sempre ajudant, sigui com a àrbitres, o donant consells.  De nedadora a entrenadora de base, primer al seu CN Sabadell. Després, el CN Caldes es va fixar amb ells i el que han aconseguit en aquests anys és una bona mostra de la seva qualitat. De ser un club poc conegut en l'àmbit estatal, a veure com els seus nadadors començaven a fer pòdium en categories de formació. La irrupció d'Ainhoa Campabadal és l'exemple més clar.

Lourdes ha mostrat la seva satisfacció. 'Estic molt molt molt agraïda a la confiança que em va donar el Club Natació Caldes en el moment que més ho vaig necessitar. En aquest Club he tingut la possibilitat de créixer com a persona i com a professional i de veure el meu Esport, la Natació, des d'una altra perspectiva, he pogut reafirmar-me que treballant molt es pot arribar molt lluny, he viscut moments inoblidables que quedaran per sempre al meu record.
Ara es presenta una nova oportunitat, totalment diferent per seguir creixent, però que és fruit de la feina que s'ha fet al Club i d'això el Club s'ha de sentir molt orgullós. Marxo molt tranquil·la sabent que al Club segueixen grans professionals que continuaran a la mateixa línia de treball. Moltes gràcies al President del Club, Roc Lleixà, al vicepresident esportiu, Jaume Balaguer, a la secretaria del Club i amiga personal, Neus Fité, i a tots els membres de la Junta Directiva del Club Natació Caldes, al Gerent, Artur Cardona, als treballadors i companys del Club per aquests onze anys de la meva carrera professional. I com no al meu home, José Muñoz per fer que tot sigui més simple. Seguim treballant pel futur de la Natació Catalana'.

 

El seu mestre Paul Wildeboer, n'estaría ben orgullós

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Jueves, 02 Julio 2020 16:55
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario