Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

La samarreta del play-off del Sabadell dona las gràcies als professionals, col.lectius i socis Destacado

By Julio 14, 2020 674
Adri Cuevas amb el logotip de Gràcies Adri Cuevas amb el logotip de Gràcies CE Sabadell

El Sabadell ja es troba a cinc dies del partit de quarts de final del play-off express d'ascens a Segona A. Serà, aquest diumenge (20h.) al Nuevo Mirador d'Algesires ón es jugarà l'accés a semifinals davant l'At.Madrid B. El dos test davant Sant Andreu i Europa, que també busquen, en aquest cas l'ascens a Segona B, es van saldar amb triomfs per 4-2 i 3-0.

Ón també es guanya el reconeixement es a la samarreta que es lluirà al play-off. El Sabadell vol donar les gràcies als professionals, col.lectius que ho han donat tot durant la pandemia. També als 3.453 socis del club, pel seu suport i encara més ara amb els nervis i la il.lusió del play-off a distància. 

La samarreta d'Adri Cuevas i els missatges del 'mago' Jordi Bransuela com a símbol de tot l'equip han marcat de moment un gol a nivell d'imatge i estimació.

Honor i sempre endavant Sabadell

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Martes, 14 Julio 2020 10:43
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario