Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Óscar Cano, día 1 Destacado

By Noviembre 22, 2023 169

Óscar Cano ha estat presentat aquest dimecres com a nou entrenador del Sabadell.  Es el tercer entrenador en tres mesos desprès de Miki Lladó i Gerard Bofill.

 https://www.isabadell.cat/esports/futbol/oscar-cano-presentacio/ 

En una llarga roda de premsa, ha deixat clar el seu tarannà i les ganes d’afrontar el repte de treure l’equip de la zona de descens i estar al club més enllà del contracte que el vincula amb ell fins al final de la temporada 2024-25. 20 mesos, els mateixos que el nou director esportiu, Carlos Rosende. Nova etapa.

 

El director general, Bruno Batlle, ha fet un breu parlament inicial on ha agraït les ganes que ha tingut Cano de venir al club. A continuació, ha arribat una quinzena de preguntes dels mitjans de comunicació locals i diversos titulars que ha deixat l’entrenador granadí de 51 anys.

El present més immediat és aquest dissabte a La Planilla de Terol amb dos equips en zona de descens i amb un canvi d’entrenador a les dues banquetes. Aquestes han estat les armes verbals del nou tècnic arlequinat.

  1. “El Sabadell és una de les places importants del futbol i no ha fet falta gaire per signar per aquest gran club. Tenim un repte bonic i difícil per lluitar i per això estem aquí”.
  2. “A Castelló vaig viure una situació similar a l’actual aquí. Vaig arribar a la jornada 17 i l’equip només havia guanyat un partit. Vam fer una gran segona volta i ens vam salvar a l’última jornada, igual que el Sabadell”.
  3. “Ens deixarem la vida per salvar la categoria. Per això és molt important estar tots junts. Tots els jugadors han de sentir que són a un club històric i sentir aquesta pertinença. El futur de tots passa per fer-ho bé aquest any. Els jugadors han de saber on són i mirar per exemple els últims 40 o 50 anys d’aquest club”.
  4. “Hi ha 75 punts per davant per salvar la situació. Hi ha jugadors i nivell més que suficient, no diré per ser a dalt, però sí per salvar-nos. És molt important tallar la mala dinàmica el més aviat millor”.
  5. “Carències a la plantilla? Si preguntes als entrenadors del Barça o el Real Madrid quan comença la lliga, tots ets diuen que falten coses. Aquestes arriben quan comences a competir i llavors veus les coses que falten. Tenim jugadors com ‘Chino’ Astals que pot arribar a categories més altes si continua així i també Sander, ja que m’heu preguntat per ells”.
  6. “Sistema? Guanyar. Quan més guanyo més treballo i quan més treballo més contenta està la meva família. Els entrenadors hem de deixar algunes idees i les tàctiques. L’equip ha de mirar la porteria contrària i que al rival li quedi lluny la teva”.
  7. “Al futbol, les xarxes socials són plenes de bestieses. Els grans entrenadors són aquells que sense fer grans coses, aconsegueixen que els millors juguin bé junts. Ens hem omplert de ‘modernisme’ al futbol”.
  8. “Angel és una persona que multiplica més que suma. Un paio que no vol protagonisme i amb ell em sento segur”.
  9. “És curiós, que quan els equips van bé hi ha menys lesionats que quan les coses van malament”.
  10. “Demano comprensió a l’afició. Ara necessitem tones d’ànims. Demano unió i que ens posin les notes al mes de maig quan acabi la temporada”.

El director esportiu, Carlos Rosende, i el segon entrenador, Elias Martí, han acompanyat Óscar Cano durant la presentació. Sort i encerts.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Lunes, 11 Diciembre 2023 22:13
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario