Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Neix l'Escola de Futbol Joan Murtró

By Mayo 31, 2022 379

Aquest dimarts ha nascut l’Escola de Futbol Joan Murtró en memòria de l’alma mater del CE Mercantil i nexe d’unió el futbol sabadellenc que ens va deixar el passat 27 de gener.

L’EF Joan Murtró serà a partir de la temporada que ve l’equip amateur del CE Mercantil amb Quico Díaz d’entrenador i amb la idea de ser integrat per jugadors que han vestit la samarreta del millor equip formatiu de Sabadell.

Quico Díaz, un dels grans del futbol de la ciutat i deixeble de Joan Murtró igual que una llarga llista de jugadors i entrenadors no ha deixat de treballar i aquest dimarts ha vist la llum l’Escola de Futbol Joan Murtró. Així s’ha referit Quico Díaz per anunciar el nou club. “L’Escola de Futbol Joan Murtró serà l’amateur de l’equip de la teva vida el CE Mercantil. Estarà integrat totalment a l’estructura del club i honrarem aquesta samarreta aquest escut i aquest nom, el teu que tant vas fer pel futbol”.

Santi Fernández, Joan Murtró i Quico Díaz. Autor: J.Sánchez
Santi Fernández, Joan Murtró i Quico Díaz. Autor: J.Sánchez
 

El CE Mercantil ja va fer un gran pas el 21 de febrer rebatejant el nom del seu escenari com a Camp Arraona-Merinals Joan Murtró i Martí. Des d’aquell dia tots els clubs de Catalunya quan visiten el camp tenen constància d’un pas més. Ara tindran un motiu extra amb un equip que començara a Quarta Catalana. Una fantàstica iniciativa.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 12 Junio 2022 17:20
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario