El Sabadell Nord guanya 2-0 al Vic Riuprimer en una gran jornada al futbol territorial local Destacado

By Noviembre 07, 2021 464
Antoni al Sabadell Nord-Vic Riuprimer Antoni al Sabadell Nord-Vic Riuprimer Jordipress

El Sabadell Nord ha guanyat per 2-0 al Vic Riuprimer i trenca la ratxa de quatre derrotes consecutives al grup 2 de Primera Catalana. Dos gols de Ken Murayama i Enric Vega han donat el triomf a l’equip de Pablo Becerril. Tot en una esplèndida jornada que també ha vist el ple de victòries de Sabadell B, Can Rull RT i Tibidabo al grup IV de Segona Catalana i l’empat de la Sabadellenca al grup V.

JORDI SANCHEZ. ISABADELL.CAT

El partit al Municipal de Ca n’Oriac ha començat de la pitjor manera. El jugador Jordi Pérez s’ha lesionat greument després que un rival caigués a sobre de la seva cama. El jugador ha hagut de ser retirat en cadira de rodes cap a l’hospital i allà s’ha confirmat la gravetat de la lesió. Els sabadellencs s’han refet ràpidament i al minut 13 ha arribat l’1 a 0. Una gran passada d’Antoni des del mig del camp l’ha aprofitada Ken Murayama per batre Arnau a la seva sortida. El partit ha anat d’un costat a un altre amb ocasions de perill. La més clara l’ha tinguda el Vic Riuprimer a la mitja hora. Penal del porter Joan sobre un davanter osonenc. El propi Joan ha evitat l’empat aturant el llançament de Sadurní. Els de la zona nord també han reclamat un possible penal sobre Vega que l’àrbitre Serra Sanz no ha assenyalat. Tret d’aquesta possible pena màxima, excel·lent l’arbitratge amb només tres targetes grogues.

Alineació del Sabadell Nord. Autor: J.Sánchez

La segona part no ha pogut començar de millor manera amb tot un golàs. Ken Murayama ha arrencat des de mig del camp. Ha driblat amb velocitat de dos rivals, un d’ells fins i tot no ha arribat a fer-li penal, i la seva passada enrere l’ha convertida Vega en el 2-0. Corria el minut 54. El gol ha donat la dosi necessària de tranquil·litat per jugar la resta de partit, resguardant la defensa davant un rival que ho ha intentat especialment en un cop de cap que ha tret de nou Joan. També a la contra ha estat a prop d’arribar el tercer gol local.

Segona Catalana

A Segona Catalana, cinquena victòria seguida del Sabadell B que es situa com a líder, amb nova golejada en aquest cas davant l’Avià per 6-0. El ‘set en blanc’ ha arribat a la segona part amb gols de Mohammed, Piti, Bustamante, Kopotun, Omar i Jaume. El Can Rull Rómulo Tronchoni ha guanyat per 0-1 a Sallent amb gol de Marc Suárez a la primera part i queda ara a la zona mitjana, I per completar al ple al grup quart, remuntada del Tibidabo a casa davant el Calaf per 3-1 amb gols d’Abel, Aitor i Sergi. Al grup cinquè, la Sabadellenca ha vist com el Singuerlin li empatava a 2 als últims minuts. L’equip taronja guanyava per 2-0 amb doblet de Momo Traore a la primera part, però no ha sabut aguantar l’avantatge fins al final.

Sabadell Nord, fora del descens

El Sabadell Nord avança a la classificació al Víc Riuprimer i surt de la zona de descens. El diumenge vinent, derbi vallesà al Municipal de Can Rosés davant el Rubí

FITXA TÈCNICA

Sabadell Nord: Joan; Arnau, Óscar, Alex, Luque, Jordi Pérez, Antonio, Carlos Silva, Vega, Ken, Pluvins ( Miguel, Vaquera, Moussa, Pilar, Montero).
Vic Riuprimer: Arnau; Aitor, Marc, Aliberch, Orra, Bernad, Sadurni, Oriol, Isern, Aleix, Sergi ( Ferran, Jordi, Rosell, Diaz, Valls, Gil).
Àrbitre: Serra Sanz, excel.lent
Gols: 1-0, m.13: Ken; 2-0, m.54: Vega

Ultima actualización Viernes, 12 Noviembre 2021 17:40