0-1. El Sabadell trenca el malefici a Cornellà amb un gol de Morgado a l'inici Destacado

By Noviembre 07, 2021 565
Els jugadors del Sabadell abracen a Morgado Els jugadors del Sabadell abracen a Morgado Crispulo

A la desena ha estat la vençuda. El Sabadell ha trencat per fi el malefici davant un Cornellà a qui no havia guanyat mai fins avui i de pas suma la seva segona victòria, gràcies a un solitari gol de César Morgado al minut 3 aprofitant una bona acció d’estratègia en un fora de banda de Muguruza. El tres punts permeten l’equip d’Antonio Hidalgo mantenir-se fora de la zona de descens.

JORDI SÁNCHEZ. ISABADELL.CAT

Hidalgo ha introduït com a novetat a l’onze el central Iago Indias per Guillem Molina i també a Gabarre per Néstor en un plantejament molt sòlid durant els 95 minuts que s’han disputat. El Sabadell ha tret petroli de la primera ocasió que ha tingut. Fora de banda de Muguruza amb prolongació d’Aleix Coch que Morgado sol davant Lucas aprofita per marcar el 0-1. Estratègia aprofitada i més en un camp tan estret com és el del Cornellà i que ha donat finalment el triomf.

El gol ha donat confiança al Sabadell, que ha disposat de dues ocasions més, protagonitzades també pels defenses Diego Carballo Aleix Coch sense incidències. El Cornellà ha tingut la seva única opció en un llançament de falta de Sascha que el porter Emilio en una gran intervenció ha refusat a córner.

Jacobo Gonzàlez ha lluitat durant tot el partit (Foto Críspulo)

La segona part ha començat amb el Cornellà creant perill en un xut llunyà de Gerard que un altre cop Emilio, un dels millors del Sabadell, ha aturat. El Sabadell, molt segur a nivell defensiu, no ha tingut cap ocasió a la segona part malgrat la lluita de Jacobo Gonzàlez durant tot el partit. Tampoc ha tingut gaires opcions el Cornellà en un partit lleig com a acostuma a ser a aquest escenari.

El Cornellà s’ha quedat amb 10 al minut 72 per l’expulsió amb doble groga de Borja. Malgrat això en una falta ha estat a punt d’empatar. La rematada de Sascha ha rebotat en Morgado fregant el pal. L’equip ha sabut controlar la rauxa dels verds i ha refusat les centrades locals fins al minut 95 on han pogut celebrar una balsàmica victòria.

CE Sabadell – San Fernando, diumenge vinent

La propera setmana, el Sabadell torna a jugar diumenge a les 17 hores, a casa davant el San Fernando. Els dos equips comparteixen trajectòria: tenen 11 punts en 11 partits. Tot i així el Sabadell ha guanyat només dos partits i n’ha perdut quatre mentre que els gaditans han perdut sis partits però n’han guanyat un més que els d’Hidalgo. Duel igualat, almenys a priori.

FITXA TÈCNICA

UE Cornellà: Lucas Anacker;  Mancuso, Pipo (Víctor, m.84), Albizua, Zalaya,  Dorca (Traore, m.66), Gerard (Delgado, m.66), Borja, Eloi Gila, Sascha, Chiki.
CE Sabadell: Emilio; Iago Indias, Aleix Coch, Morgado; Muguruza (Oscar Rubio, m.69), Facu García, Aguza, Caballo; Jacobo (Teo, m.91), Moha (Néstor, m.89), Gabarre (Kaxe, m.69).
Àrbitre: Alonso de Ena Wolf (aragonés). Targeta als locals Zalaya, Gila i Borja (2, m.72) i l’entrenador Raúl Casañ i als visitants Aguza, Emilio, Kaxe, Facu García i Ignasi Salafranca (cos tècnic)
Gol: 0-1, min.3: Morgado.

Ultima actualización Viernes, 12 Noviembre 2021 18:49