1-4. El Sabadell s'endú el primer derbi de la temporada davant el Can Rull RT Destacado

By Octubre 30, 2021 617
Mohammed Ajani del Sabadell B a Can Rull Mohammed Ajani del Sabadell B a Can Rull

El Sabadell B ha guanyat per 1-4 al Can Rull Rómulo Tronchoni en el partit de la jornada d’aquest cap de setmana al futbol de la ciutat. Un derbi és un derbi i aquest ha estat el primer en un clàssic duel de rivalitat a poc menys de cinc minuts de distància caminant entre Olímpia i el Municipal de Can Rull.

JORDI SÁNCHEZ. ISABADELL.CAT

El duel de la cinquena jornada del grup IV de Segona Catalana ha tingut un inici elèctric quan al minut 3 Demba ha marcat el 0-1. El Sabadell que jugava amb Vargas Piti entre altres jugadors en dinàmica del primer equip, ha portat el domini davant la porteria de Lluri.

Portar el 9 a l’esquena i com a nom futbolístic, Suárez dona un plus. En aquest cas al local Marc Suárez li ha mancat molt poc per fer l’empat. El que si ha arribat és el 0-2. Un gran gol de Mohammed Ajani que ha xutat de forma perfecta a la xarxa. El del filial ens ha semblat el millor jugador del partit.

La segona part ha mostrat més gols, polèmica i alguna tangana que no pot faltar mai a un derbi. També la pèssima il·luminació del camp canrulenc. I no només passa a Can Rull, sinó a Ca n’Oriac, Torre-romeu i en definitiva a la major part de camps de la ciutat. Ara és una batalla perduda enmig de la factura energètica, però com diu algun personatge de l’APM… ‘algú ho havia de dir’.

El Sabadell B ha marcat el 0-3 en una genialitat de Vargas, el lateral sabadellenc ha estat un dels destacats. El Can Rull no ha abaixat els braços i Manolo de penal ha marcat el 1 a 3 a la jugada següent. També han reclamat un altre penal però era difícil de veure. Ja a les acaballes, Ramoneda ha fet el quart gol del Sabadell B que continua segon amb 12 punts, a un punt de distància del Pirenaica. El Can Rull queda amb només quatre punts.

FITXA TÈCNICA:

Can Rull RT: Lluri; Fran, Lebron, Mallen, J.Soto, Elio, A.Soto, Dani Domínguez, Suárez, Manolo, Edgar. Van sortir Ayoub, Alfonso, Nofuentes, Morales, Javi
Sabadell B. Caleb, Vargas, Mendoza, Oriol, Raúl, Almazan, Damba, Mohammed, Kopotun, Piti, Piñol. Van sortir Iker, Joan Antoni, Bustamante, Morral, Ramoneda, Yeray.
Àrbitre: Sho Juste. Ha expulsat al visitant Raúl (m.85)
Gols: 0-1, m.3: Demba; 0-2, m.28, Mohammed; 0-3, m.53: Vargas; 1-3, m.55: Manolo (p), 1-4, m.83: Ramoneda.

Ultima actualización Sábado, 13 Noviembre 2021 16:40