Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Empat del Sabadell Nord i triomf del Sabadell B al derbi davant el Can Rull RT Destacado

By Marzo 13, 2022 580
Enric Vega golejador del Sabadell Nord Enric Vega golejador del Sabadell Nord Jordipress

El Sabadell Nord necessitava guanyar aquest diumenge al Rubí, en el derbi vallesà i duel de més proximitat que juga el segon equip de la ciutat. L’empat a 1 final amb gol d’Enric Vega (foto) complica encara més la permanencia. A Segona Catalana, el Sabadell B és més lider després de guanyar 4-0 al Can Rull RT. Hores d’ara la gent del futbol de la ciutat encara no entenc com es va jugar a la mateixa hora que el Sabadell-Castelló. Triomf vital del Tibidabo i derrota de la Sabadellenca.

https://www.isabadell.cat/esports/futbol/sabadell-nord-i-rubi-empaten-a-ca-noriac-en-el-derbi-vallesa-de-primera-catalana/ 

El Sabadell Nord ha empatat a 1 davant el Rubí en el derbi vallesà de Primera Catalana. L’equip de la zona Nord de la ciutat arribava al partit després d’haver guanyat per 1-2 davant el Vic Riuprimer, trencant així la mala ratxa de resultats que l’havien deixat a la penúltima posició.

El derbi ha estat intens amb un primer temps on la pluja ha fet acte de presència i també les ocasions de perill. Especialment a l’últim quart d’hora. Luque amb un gran llançament de falta ha estat a punt de fer el primer, però el porter rubinenc Guitart ho ha evitat enviant la pilota a córner. Al minut 40, ha arribat l’1 a 0, Enric Vega ha culminat una bona jugada col.lectiva per anotar a porteria buida el primer gol de la matinal. Guanyar era fonamental i més davant el Rubí situat a 6 punts. Els visitants han reaccionat ràpidament i al 44, Alex Ortega de cap ha marcat l’1 a 1 que seria definitiu.

 

A la segona part, els locals han reclamat un penal que podia canviar el destí del partit. També han gaudit d’oportunitats pel 2-1. Això si, la més clara l’ha tinguda Moha que ha enviat la pilota al pal.

Pirri Quereda (coordinador del Rubí) entre Niño i Basora, directius del Sabadell Nord. Autor: J.Sánchez

Ha estat un partit de reencontres amb la presència del coordinador del Rubí, José Quereda ‘Pirri’ en el seu retorn al Municipal de Ca n’Oriac que s’ha saludat amb tothom, entre ells els directius Dani Quesada ‘Niño’ i Basora. El Sabadell Nord continua penúltim amb 15 punts, amb 18, el Júpiter; 20 té el Sant Ildefons i 22 el Rubí.

Triomfs de Sabadell B i Tibidabo
Al grup IV de Segona Catalana, el Sabadell B va guanyar dissabte per 4-0 al Can Rull Rómulo Tronchoni i és més líder gràcies als gols de Piñol (2), Kopotun i Sebastià. L’únic dubte és saber quan el Sabadell B serà equip de Primera Catalana. Per la seva part, el Can Rull després de sumar tres derrotes seguides ha de reaccionar.

Una llàstima que el derbi es jugués a la mateixa hora que el Sabadell-Castelló per haver gaudit tant l’afició arlequinada com el futbol de la nostra ciutat d’un partit de rivalitat.

José Juan (Sabadell B) i Dani García (Can Rull RT) capitans del derbi jugat a Olimpia. Autor: CES Twitter

El Tibidabo Torre Romeu ha guanyat 1-0 al Ripollet gràcies a un gol matiner de Sergi Jurado. El triomf permet als de Torre Romeu obrir una escletxa de tres punts sobre la zona de descens.
Classificació: 1- Sabadell: 49 punts; 2- Pirinaica: 40; 3 Joanenc: 31; …8-Can Rull RT: 23;…12-Tibidabo: 20;…15-Calaf: 15

Al grup V, derrota de la Sabadellenca B davant el líder l’Europa B (1-3). Saúl Vargas ha marcat el momentani 1-1. L’equip de zona Sud queda en zona de descens amb 18 punts i ja suma cinc jornades sense guanyar.

Valora el artículo
(0 votos)
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario