Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Històrica plata per Emma Garcia i Dennis González al Mundial de Fukuoka Destacado

By Julio 16, 2023 227

La nedadora sabadellenca Emma García ha guanyat la seva primera medalla de plata en un Mundial a la final de duet tècnic de natació artística a Fukuoka. García, fent parella amb Dennis González, només han estat superats per la parella nipona amb el bronze pel duet de la Xina. La nadadora del CNS tenia un bronze mundial amb la selecció a la prova d’highlight fa un any. 

En dos dies, la selecció espanyola porta tres medalles en natació artística. La plata del duet mixt i dos bronzes d'Iris Tió com a solista i al duet amb Alysa Ozhogina

 

https://www.isabadell.cat/esports/natacio/historica-plata-mundial-emma-garcia/

 El duet mixt espanyol ha arribat a la final amb la millor puntuació a la preliminar de la rutina tècnica d’ahir, després de sumar 244,1433 punts a la classificació. Van superar el duo mexicà, format per Itzamary González i Diego Villalobos, que va aconseguir 228,0075 punts, i els japonesos Tomoka i Yotaro Sato 227,72.

La nova natació artística ha canviat amb les regles i també les previsions habituals que la fan més imprevisible. La parella nipona Tomoka i Yotaro Sato ha estat la millor a la final amb un exercici més bo que a la prèvia i n’han sumat 255,5066. Emma i Dennis han millorat la nota global de semifinals amb 248.0499 per obtenir la plata. Per la seva part, Xina ha estat bronze amb 247.3033 després de ser setens a la preliminar. El duet mexicà que partía com a segon, ha finalitzat, quart.

Emma Garcia havia estat quarta a les dues finals del Mundial de Budapest de l’any passat i ara fa aquest gran salt amb la plata. La nadadora del CN Sabadell encara tindrà una nova oportunitat amb el duet mixt. Aquest any ja havia aconseguit bons resultats amb la victòria a la prova de la Copa del Mon feta a Oviedo (foto) i la plata als Jocs Europeus a Polònia.

 

 

 

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 16 Julio 2023 22:41
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario