Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Sabadell tindrà tres noves àrees de gossos a Can Rull, Torre-romeu i Espronceda Destacado

By Julio 26, 2021 467
Sabadell tindrà tres noves arees de gossos Sabadell tindrà tres noves arees de gossos Sabadell.cat

Sabadell tindrà tres noves àrees de gossos. Seran als barris de Can Rull, d’Espronceda i de Torre-romeu. Les obres, que comprendran un total de 4.103 metres quadrats de superfície, tenen un pressupost de 150.000 euros i un termini d’execució de 6 mesos un cop s’iniciïn els treballs.

Tot això desprès de l'acord de la Junta de Govern de l'Ajuntament de Sabadell. 

En el cas de l’àrea de Can Rull, amb una superfície de 1.345 metres quadrats, se situarà darrere la Biblioteca de Ponent, a la plaça d’Ovidi Montllor, entre el carrer d’Arcàdia i l’avinguda de Lluis Companys, al Districte 4.

La del Districte 6, amb una superfície de 1.436 metres quadrats, serà al passeig d’Espronceda, concretament a l’espai verd ubicat al costat de les pistes de petanca que hi ha entre els carrers de Frederic Rahola i de Goya.

Finalment l’àrea del Districte 7, amb una superfície de 1.322 metres quadrats, estarà situada a l’espai públic del costat del camp municipal de Torre-romeu, a l’avinguda de Can Bordoll.

L’actuació permetrà plantar arbres nous en aquests espais i situar-hi mobiliari urbà, com ara bancs, papereres i fonts. S’hi col·locarà, a més, cartells que indicaran els usos que hi ha permesos a les àrees de gossos i els que no.

Tres àrees més

A banda, Sabadell comptarà a partir de l’any vinent amb tres noves àrees d’esbarjo per a gossos. Aquestes actuacions, que es preveuen iniciar aquest mateix any, formen part del compromís municipal de dotar cada districte d’un mínim de dos espais d’aquestes característiques. Els espais estaran situats a la zona de Sol i Padrís, al barri de Gràcia i a Can Gambús.

Els espais incorporaran “agilities” per tal que els gossos puguin fer exercici. A les àrees d’esbarjo delimitades, els gossos poden anar deslligats, excepte els de raça potencialment perillosa. També disposaran d’inodors ecològics per a gossos.

L’avaluació dels emplaçaments de les àrees de gossos s’ha fet conjuntament amb les entitats animalistes, dins la Taula de Benestar Animal, i s’ha consensuat amb les associacions veïnals.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Lunes, 26 Julio 2021 16:43
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario