Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El Festival Cultura Fest arribarà a l'octubre a Sabadell Destacado

By Julio 28, 2021 571
Presentació del Festival Cultura Fest Presentació del Festival Cultura Fest Sabadell.cat

S’ha presentat la segona edició del festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell, que tindrà lloc el 8, 9 i 10 d’octubre al Casal Pere Quart. Els caps de cartell seran Jordi Sarabia, Interrail i Flashy Ice Cream.

La iniciativa va sorgir arran de l’èxit que van tenir els lives en directe que diversos artistes locals van publicar a Instagram durant el confinament. A partir de llavors, els joves organitzadors van decidir promocionar el talent d’artistes emergents i d’aquesta manera donar suport a la cultura local.

Amb aquest objectiu, i comptant amb la col·laboració municipal, el 20 de setembre de 2020 es va celebrar la primera edició presencial del festival. Va ser una jornada intensiva amb 10 concerts, als quals van assistir al voltant de 600 persones.

La segona edició del festival, el proper octubre, s’adaptarà a la situació actual, amb aforaments reduïts i amb totes les mesures de seguretat anti COVID. Al pati del Casal Pere Quart es programaran diversos concerts i a l’auditori del carrer de Lacy les entitats locals oferiran espectacles culturals de diverses disciplines.

Tota la informació sobre el Cultura Fest Sabadell i les novetats del programa es podran trobar al perfil d’Instagram @cultura_festsbd.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Miércoles, 28 Julio 2021 16:40
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario