Trist empat del Sabadell davant el cuer Betis Deportivo Destacado

By Febrero 02, 2022 506
Diego Caballo en una acció del Sabadell-Betis Deportivo Diego Caballo en una acció del Sabadell-Betis Deportivo Sendy Dihor

“Ha estat un partit molt lleig per moments”. Les paraules de Pedro Munitis a la roda de premsa defineixen amb claredat el que ha deparat el Sabadell-Betis Deportivo. Un 0-0 que impedeix que el Sabadell surti de la zona de descens i més davant l’últim classificat que només ha sumat 12 punts en 20 jornades. Una centrada al pal de Jacobo González ha estat la millor opció dels locals.

Hi havia moltes esperances en guanyar al Betis Deportivo i per tant sortir després de quatre mesos de la zona de descens. El Sabadell manté la bona ratxa amb sis partits sense perdre però com ha dit Munitis “un punt es poc venint de la bona linia que portavem”.

La primera part ha estat de les pitjors que es recorden i més en una temporada de perfil tan baix com aquesta. Clar que a la gespa eren l’avantpenultim i l’ultim de la fila. Cap ocasió entre els tres pals.

De fet, s’ha vist mes en els primers minuts del segon temps que en 45. Kaxe ha xutat a les mans de Rebollo tras una assistència d’Alfred al primer minut Mes perill ha tingut Jacobo en una centrada que s’ha estavellat al pal. Era el minut 50 i tot apuntava que el Sabadell havia trobat el camí.

El cuer també ha despertat. Un contracop ben portat per Baena ha trobat la millor resposta en una gran estirada d’Emilio al minut 58. El porter arlequinat continua amb bons números.

Teo Quintero ho ha intentat en aquest cop de cap (Autora: Sendy Dihor)

Munitis ha canviat Iago Indias per Altimira i el jove jugador ha estat un dels millors a la mitja hora que ha estat al terreny de joc. L’equip, però no ha trobat el ritme i ha donat la sensació que jugar tres partits en una setmana ha estat un hándicap. Al minut 82, una jugada entre els últims canvis ha estat la més clara al final. Una acció d’Aarón Rey l’ha rematada massa alt, Muguruza.

Al final decepció amb l’empat a zero i diumenge, nou partit al camp amb la visita de l’Atletic Baleares (12 hores)

FITXA TÈCNICA:

Sabadell: Emilio ; Óscar Rubio, Teo Quintero, Aleix Coch, Caballo; Iago Indias (Altimira , m.57), Aguza , Boniquet (Aarón Rey, m.71); Jacobo, Kaxe , Alfred (Muguruza, m.71)
Betis Deportivo: Rebollo; Fran Delgado, Simón, Luis Martinez, Cardoso, Marc Baró, Bandaogo, Tavares, Fekir (Sibo, m.88), Baena (Cruz, m.74), Lara (Mizzian, m.74)
Arbitre. Perez Peraza (Canarias) Targetes als locals Aleix Coch, Iago Indias i Aguza i als visitantes Lara y Bandaogo
Incidències: 2.525 espectadors. Abans de començar el partit s’ha fet un minut de silenci en record de Joan Murtró

Ultima actualización Lunes, 14 Febrero 2022 18:55