El Sabadell salva un punt davant l'UCAM Múrcia Destacado

By Febrero 20, 2022 466
Diego Caballo lluitant una pilota Diego Caballo lluitant una pilota UCAM Twitter

Un gol de penal marcat per Jacobo González a set minuts pel final ha permès al Sabadell empatar a 1 a la Vella Condomina davant l’UCAM Múrcia. No ha estat un bon partit, però el més important és la lluita fins al final i amb aquest punt, el Sabadell ja porta 10 partits sense perdre. A més el triple desplaçament a Sanlúcar, Albacete i Múrcia ha donat com a resultat cinc punts de nou possibles.

Pedro Munitis ha fet petits retocs respecte al partit de dimecres passat a Albacete. Ha entrat Muguruza pel lesionat Óscar Rubio, Teo Quintero pel sancionat Aleix Coch mentre que Aarón Rey i Jacobo han entrat per Dani Sánchez i Alfred Planas

L’UCAM Múrcia, avantpenúltim, ha sortit amb força i ha pressionat bé en atac amb les primeres opcions de Fullana i Xemi Fernández. També en ocasions de Moyita, Isi Ros i Rubèn Mesa sense que tampoc Emilio haguès de fer grans aturades.

Tot plegat en un primer temps dolent del Sabadell que només ha tingut una mínima ocasió en una rematada de Jacobo en un córner al minut 37.

Gol de l’UCAM i reacció final

La segona part ha començat de la pitjor manera possible. El murcìà Moyita en una acció personal amb poca oposició dels jugadors arlequinats ha marcat l’1 a 0 al minut 49.

Pedro Munitis ha mogut la banqueta amb l’entrada amb l’entrada de Dani Sánchez (ja al descans per Boniquet), Dopi (per Kaxe) però l’equip no ha gaudit d’ocasions, mentre l’UCAM Múrcia també perdia temps conscient de la necessitat de guanyar un partit per sortir de la zona baixa.

El tècnic càntabre ha donat entrada a Altimira i Néstor Querol, que tornava després de la lesió per fer un últim intent. També l’UCAM feia tres canvis més per aguantar el resultat.

El Sabadell ha tret petroli de la seva única ocasió. Al minut 83 penal clar per mans de Charlie Dean. I el golejador Jacobo González amb un xut fort al i per mig ha marcat l’empat. El vuité gol de Jacobo. Curiosament, a la primera volta, el mateix jugador també va fer penal amb les mans. Llavors el xut de Joseba Muguruza va sortir fora.

Als últims minuts, el Sabadell ha sabut jugar amb els nervis del rival, que ha vist com expulsaven un membre de la seva banqueta i ha pogut esgarrapar aquest punt en un partit que no passarà a la història. Un punt que permet al Sabadell mantenir la distància sobre la zona baixa i sumar 10 jornades sense perdre.

Dissabte vinent (17:00 hores), torna el futbol a l’Estadi amb la visita del Costa Brava.

FITXA TÈCNICA

UCAM Múrcia: Pedro López; Tekio, Moi Delgado, Charlie Dean, Josete Malagon, Fullana, Xemi Fernández, Moyita (Garrido, m.75), Armando Corbalán (Caro, m.75), Rubén Mesa (Mario, m.75), Isi Ros (Josema, m.53)
CE Sabadell: Emilio; Muguruza, Teo Quintero, Guillem Molina, Diego Caballo; Iago Indias (Altimira,m.71), Boniquet (Dani Sánchez, m.46), Aguza, Aarón Rey (Néstor Querol, m.71), Jacobo (Facu García, m.90), Kaxe (Dopi, m.60).
Àrbitre: Muñoz Pérez (Col.legi Valencià). Targetes als locals Charlie Dean, Isi Ros, Josete Malagón, Moyita i Armando Corbalán i als visitants Teo Quintero, Dani Sánchez, Aguza i Kaxe. Vermella per un membre de la banqueta de l’UCAM
Gols: 1-0, m.49: Moyita; 1-1, m.83: Jacobo (p).

Ultima actualización Domingo, 27 Febrero 2022 11:56