Exhibició arlequinada al camp del líder Destacado

By Marzo 05, 2022 460

Espectacular. El Sabadell ha guanyat 0-3 al líder Vila-real B i definitivament mira cap amunt confirmant l’excel·lent ratxa de 12 partits sense perdre amb un triomf. Són 26 punts dels últims 36 en joc els que porta l’equip de Pedro Munitis.

Els tres gols han arribat al primer quart d’hora de la segona part amb la signatura de Jacobo González, Kaxe i Xavi Boniquet. El Sabadell guanya a més l’average al líder, que va guanyar per 0-1 a la Creu Alta.

La festa ha estat completa pels 150 aficionats que han acompanyat l’equip en dos autocars i cotxes particulars. Són set victòries en els últims 12 partits i en cinc d’elles marcant tres gols. A més defensivament no ha rebut més d’un gol des del mes de novembre.

El primer temps ha estat de respecte mutu. Més domini groguet, però sense que el pitxitxi Arana i els companys féssim molt perill a l’àrea arlequinada. Els arlequinats també ho intentaven com en un xut de Iago Indias o alguna acció, més aviat, aïllada.

Tres gols en 14 minuts

El Sabadell ha sortit per totes a la segona part i quan només es portaven 30 segons ha arribat el 0-1. Jacobo González ha aprofitat una passada d’Aaron Rey que ha tocat en un defensor del líder, per batre Iker. El novè gol de Jacobo i la cinquena vegada que el seu gol serveix per inaugurar el marcador. L’equip de Pedro Munitis feia el més difícil i lluny d’anar enrere ha anat per feina.

Jacobo ha marcat el 0-1. Autor: CES twitter
Jacobo ha marcat el 0-1. En la imatge amb Teo Quintero al camp i Pedro Munitis ben atent. Autor: CES twitter

Al minut 55, ha arribat el 0-2 després d’una bona pressió amb errada del porter Iker i pilota robada de Jacobo que ha donat en safata perquè Kaxe marqués a plaer el seu quart gol de l’any. Quatre minuts després i en ple festival arlequinat ha arribat el 0-3. Xavi Boniquet ha tret una falta lateral que s’ha enverinat sense que la toqués ningú picant al pal i significant el tercer gol de la tarda. L’intent de rematada de Jacobo ha enganyat el porter Iker.

Kaxe i Jacobo. Autor: @CESabadell via Twitter

Després d’aquest pletòric quart d’hora, el Sabadell ha sabut adormir el partit mentre el Vila-real B intentava de totes les maneres marcar un gol que el fiqués al partit. I per evitar qualsevol història hi era, Emilio Bernad que ha evitat l’1 a 3 en una brillant intervenció. Els números del porter valencià des de l’arribada de Pedro Munitis són espectaculars amb una mitjana inferior a 0,5 gols per partit.

Doble cita a casa

A falta d’acabar la jornada el Sabadell continuarà a la zona mitjana i els dos pròxims partits –Castelló (dissabte 12, 19 hores) i Real Madrid B (diumenge 20, 17 hores) són a la Nova Creu Alta.

FITXA TÈCNICA

Vila-real B: Iker Alvarez; Dela, Martin, Tasende, Lanchi, Collado (Alex, m.60), Carlo (Rodri, m.78) Pablo Iñiguez (Iosifov, m.60), Pacheco, Lozano (Iker, m.78), Arana (Migue, m.88),
CE Sabadell: Emilio Bernad; Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Caballo; Iago Indias (Facu García, m.88), Boniquet (Dani Sánchez, m.76), Aguza; Aarón Rey, Kaxe (Néstor, m.76), Jacobo González (Moha, m.88)
Àrbitre: Morales Romero (Canaries). Tarjeta al local Dela i als visitants Aguza i Jacobo
Gols: 0-1, m.46: Jacobo González; 0-2, m.55: Kaxe; 0-3, m.59: Boniquet.

Ultima actualización Lunes, 07 Marzo 2022 11:34