Sergi Garcia firma la victòria de la Diada davant el Cornellà

By Septiembre 11, 2022 300
Gol de Sergi Garcia Gol de Sergi Garcia Crispulo Díaz

El Sabadell ha guanyat 1-0 al Cornellà amb un golàs de Sergi Garcia en el seu debut com a titular. Els arlequinats han estat millors que el rival i han tingut bones ocasions per sentenciar. No ho han fet i el Cornellà ha posat la por al cos en alguna jugada, però el triomf ha quedat a casa. El Sabadell suma ara quatre punts en tres jornades. La festa per la Diada ha estat completa.

Gabri ha fet molts canvis a una alineació en que han jugat d’entrada els quatre jugadors que no van fer la pretemporada i ni eren davant l’Amorebieta al primer partit de lliga. El central Pau Resta, que ha format parella amb el retornat Guillem Molina, Sergi Garcia, Alex Sala i Pau Víctor que han actuat per darrere de Juan Delgado com a punta.

Al Cornellà, que ha fet una primera part molt fluixa, han actuat com a titulars els exarlequinats Ramon Folch i Alfred Planas. El Sabadell ha tingut tot el domini i un parell de bones oportunitats. Especialment en una gran acció de Juan Delgado, però el seu xut l’ha aturat el porter Lucas. Delgado, més enllà que estigui o no encertat davant el gol – davant l’Amorebieta va marcar-, lluita tot el partit.

Juan Delgado ha estat molt actiu durant tot el partit. Autor: C.Díaz

La mobilitat local era total amb David Astals, en la seva primer titularitat, també ha estat un dels destacats juntament amb Joanet, incansable al mig del camp i l’omnipresent Sergi Garcia. El seu company a l’Albacete Pau Resta ha tingut l’altra ocasió en un cop de cap a la sortida d’un córner que ha aturat Lucas.

Golàs per començar la segona part

El Cornellà ha fet tres canvis al descans i pràcticament no ha tingut temps per col·locar-se al camp quan han rebut l’1-0. Sergi Garcia s’ha preparat la pilota i des de fora de l’àrea ha engaltat un gran xut que entrat per l’escaire de la porteria visitant. El seu pare i arlequinat Jaume Garcia ha vist com el seu fill ha arribat amb estrella. Gol al minut 47, igual que el de Delgado contra l’Amorebieta.

El Sabadell ha gaudit dels millors minuts amb un parell de bones oportunitats per deixar el partit encarrilat. Especialment, en una gran passada de Sergi que Delgado no ha aprofitat sobre la sortida de Lucas, el millor dels visitants,

El Cornellà ha despertat en atac i pràcticament a la primera arribada clara que han tingut han fet un gol, però l’assistent ha anul·lat el xut de Ruben Enri. A la jugada següent, el porter local Sergi Puig ha evitat l’empat.

Gabri Garcia ha fet els cinc canvis i ha fet debutar al lateral del filial Marc Vargas que s’ha mostrat molt actiu al quart d’hora que ha estat al camp. Al final, els 3.100 espectadors han pogut celebrar el primer triomf de la temporada. El Sabadell té quatre punts per cap del cuer Cornellà.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Sergi Puig; Adán, Guillem Molina, Pau Resta (Athuman, m.78), Carrión (Marc Vargas, m.78); Alex Solá, Joanet; Sergi García (Dieste, m.58), Astals (Eudald, m.62), Pau Victor (Alberto, m.62); Juan Delgado.
Cornellà: Lucas; Andreu, Kike López (Baldrich, m.46), Redru, Danese (Vilaplana, m.46), Fullana, Ramón Folch, Pere Martínez (Gerard, m.58), Alfred Planas (Gorriti, m.78), Rubén Enri, Gil Muntadas (Nahuel, m.46)
Àrbitre: Alemán Pérez (Las Palmas).
Gol: 1-0, m.47: Sergi Garcia.

Ultima actualización Jueves, 20 Octubre 2022 10:11