Punt i average pel Sabadell a Alacant Destacado

By Mayo 07, 2023 306
Pau Victor, decisiu Pau Victor, decisiu C.Diaz

El Sabadell ha empatat a 1 al camp de l’Intercity i s’apropa una mica més a l’objectiu de la permanència. El partit ha començat molt malament amb un gol dels alacantins al minut 2, però Pau Víctor ha igualat a l’inici del segon temps. L’equip de Miki Lladó puja fins a la novena posició amb 46 punts i manté, com a mínim, 3 punts de distància sobre la zona de descens. El Sabadell guanya l’average a l’Intercity (43), una circumstància sempre a tenir en compte.

La classificació s’estreny cada cop més per la part baixa. El Numància que fa unes setmanes era més a prop del play-off, ara ja és per darrere del Sabadell. El Baleares que semblava que sortiria de la zona de descens ha vist com amb dues derrotes consecutives queda clavat amb 43. I, per contra, La Nucía que semblava enfonsat, ja suma també 43, però amb trajectòria oposada als balears. Serà el rival arlequinat, diumenge vinent a la Creu Alta, també a les 12 hores.

Miki Lladó, que ha complert avui l’últim partit de sanció, s’ha vist obligat a jugar amb un doble al lateral esquerre respecte a l’onze que ha repetit en les tres darreres victòries. Juanmi Carrión ja es sabia que era baixa per targetes i Ricard Pujol, que anava a fer del seu substitut, ha patit molèsties a l’escalfament. De tal manera que David Astals – el noi per a tot – ha jugat a la banda esquerra, Marc Vargas ha entrat a la dreta i César Morgado al centre de la defensa.

El partit ha començat molt malament. Una greu errada defensiva ha propiciat que Aarón Piñan fes l’1 a 0 per l’Intercity al minut 2. Ha estat l’única ocasió clara en un primer temps on el Sabadell no ha trobat el seu lloc a l’Antonio Solana. Un xut d’Astals com a única ressenya en atac. Probablement, un dels pitjors 45 minuts de les últimes setmanes i que feia evident que havia de canviar el panorama a la segona part per treure alguna cosa positiva.

Doble canvi i gol

Lladó ha arriscat amb un doble canvi ofensiu amb el retorn després de tres mesos de Sergi Garcia i Alex Gualda per Vargas i Altimira. Només han passat dos minuts per veure el gol de l’empat. Cristian Herrera ha donat una assistència d’or per Pau Víctor, qui trencant el fora de joc, ha batut a Manu Herrera. Set gols pels dos protagonistes com a ‘pitxitxi’ arlequinat.

El Sabadell ha tingut els millors minuts en el primer quart d’hora i s’ha notat – un cop més – la presència d‘Álex Gualda que ho ha provat amb un xut que ha marxat desviat. També hi ha hagut temps per la polèmica amb un fora de joc a Gualda que havia acabat en gol i en un possible penal sobre Pau Resta.

Raúl Baena ha substituït a Alberto Fernández per reforçar el mig del camp i a l’últim quart d’hora, Lladó ha posat tota la pólvora que tenia a la banqueta amb l’entrada de Vladys Kopotun i Moha Keita. Curiosament, ambdós han acabat el partit amb targeta. L’africà ha gaudit de la millor ocasió en el minut 85.

L’Intercity, que ha anat clarament de més a menys, només ha creat perill en el segon temps en alguna acció a pilota aturada. Al final, un punt que classificació a la mà té més sabor pel Sabadell que pels alacantins.

FITXA TÈCNICA

Intercity: Manu Herrera; Guillem, Undabarrena (Nsue, m.77), Mari (Burlamaqui, m.62), Alvaro Pérez, Rafa Gálvez, Aaron Piñan, Cristo, Pol Roigé (Cedric, m.72), Xemi (Belloti, m.77), Etxaniz (Miku, m.62)
CE Sabadell: Ortolà; Marc Vargas (Sergi Garcia, m.46), Molina, Pau Resta, Morgado, David Astals; Altimira (Alex Gualda, m.46), Corbalán (Vladys, m.77), Alberto Fernández (Raúl Baena, m.65), Cristian Herrera, Pau Víctor (Moha Keita, m.77)
Àrbitre: Ramo Andrés (Aragó). T.G.: Rafa Gálvez, Miku/Pau Resta, Raúl Baena, Moha Keita i Vladys.
Gols: 1-0, m.2: Aaron Piñan; 1-1, m.47: Pau Víctor.

Ultima actualización Domingo, 07 Mayo 2023 22:40