Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El Sabadell jugarà al Grup Nord amb Depor i Lugo entre altres Destacado

By Junio 27, 2023 169

El CE Sabadell jugarà al Grup 1 de Primera Federació, configurat per equips del Nord. Deportivo de la Corunya, Lugo, Celta B i Arenteiro (Galicia), Cultural Leonesa, Ponferradina i Unionistas de Salamanca (Castella i Lleó), Real Sociedad B, Sestao i Real Unión de Irún (Euskadi), Teruel i Tarazona (Aragó), Rayo Majadahonda i Fuenlabrada (Madrid), Osasuna B (Navarra), SD Logroñés (La Rioja) i els quatre catalans: Nàstic, Barça Atlètic, Cornellà i el CE Sabadell

 

Un grup ple d’equips importants i amb exjugadors o exentrenadors. El Depor, campió de Lliga l’any 2000, i, de moment, amb l’exarlequinat Ian Mackay a la porteria. Lugo Ponferradina seran els dos rivals que han baixat de Segona A.

El Lugo tindrà com a entrenador a Pedro Munitis i la Ponferradina té, entre altres als ex Paris Adot i Agus Medina. La Cultural Leonesa, que aquesta temporada ha tingut a Néstor Querol i com a director esportiu a José Manzanera, encara que han fet una fluixa campanya.

Rayo Majadahonda (Josu Ozkoidi) i Fuenlabrada (Aleix Coch) són els dos equips madrilenys enquadrats al grup Nord. Al sud hi han anat els dos filials (Atl. Madrid i Real Madrid). El Sabadell també es trobarà amb històrics com el Sestao River i les novetats de Teruel Tarazona, en un grup Nord sense els tradicionals equips de les Illes Balears i País Valencià.

El Grup 2 o Sud està format per Málaga, Algeciras, Antequera, Atl. Sanluqueño, Recreativo de Huelva, Recreativo de Granada, Córdoba, Linares i San Fernando Isleño (Andalusia), Real Madrid Castilla i Atl.Madrid B (Madrid), Castellón, Alcoyano i Intercity (C.Valenciana), At.Baleares i Eivissa (Balears), Real Murcia (Murcia), Mérida (Extremadura) i les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

Ara falta la segona part, que es saber quan es farà el calendari de lliga dels dos grups.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Jueves, 29 Junio 2023 18:17
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario