Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El CE Sabadell anuncia l'acord amb un grup de sis inversors estrangers per entrar al club Destacado

By Agosto 19, 2019 382
Esteve Calzada Esteve Calzada CE Sabadell

El grup d’empreses liderat pel president Esteve Calzada confirma que ha signat un acord amb un grup de sis inversors -tots ells establerts a l’estranger- per a la seva incorporació a l’accionariat del Centre d’Esports Sabadell FC. Tal i com es preveia, els inversors formen part d'un grup amb arrels a Londres.

Mitjançant aquest acord, els nous inversors s’han compromès a subscriure fins a 900.000€ de l’ampliació de capital aprovada a la darrera Junta d’Accionistes, un cop s’hagi exhaurit el termini prioritari legal que s’ofereix als actuals accionistes. Per altra banda, està també confirmat que el grup d’Esteve Calzada subscriurà 900.000€ en noves accions, de manera que un cop completats els diferents tràmits administratius quedarà 100% coberta l’ampliació de capital que va aprovar la Junta d’Accionistes del 17 de Juny de 2019.

 Els contractes signats reflecteixen també que els nous inversors s’han compromès a aportar el capital necessari per finançar el club durant les tres properes temporades, mitjançant diverses ampliacions de capital que aniran diluint a l’accionariat de referència actual. Aquesta circumstància està però supeditada a arribar a acords amb els diferents creditors de l’entitat a curt termini, tot signant un calendari de pagaments a mitjà-llarg termini que permeti concentrar els màxims recursos possibles per construir un projecte esportiu el més competitiu possible, ja aquesta mateixa temporada.

 El grup liderat per l’actual President es mantindrà en la gestió del Centre d’Esports Sabadell, i juntament amb els sis nous inversors participarà també en futures ampliacions de capital, de manera que seran un total de set els accionistes de referència. Tanmateix, els nous inversors tindran dret a un mínim de dues cadires al Consell d’Administració del club.

El proper dilluns 26 d’Agost a les 11h està prevista una roda de premsa a la Nova Creu Alta per donar més detalls d’aquest històric acord, en què participarà Pau Morilla-Giner, un dels sis nous inversors i que actuarà com a portaveu de tots ells. Pau Morilla-Giner, sabadellenc establert a Londres, té 41 anys i és Soci i el responsable d’inversions de la firma London & Capital Asset Management.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Lunes, 19 Agosto 2019 16:40
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario

Ultimos Tweets

RT @literlandweb1: "Viajar te hace modesto. Ves el pequeño espacio que ocupas en el mundo". Gustave Flaubert 📷Jeanloup Sieff https://t.co/k…
Así fue la 1a jornada de la #DHF de #hockey El @spvcomplu_dhf es el 1r líder tras ganar 1-8 al Barça con póker de… https://t.co/rIBece3AKS
Crónica de la 1a jornada de #hockey @ccvmoficial y @AtleticTerrassa comienzan la #DHM con un doble 2-0 ante… https://t.co/r2cSOsrUYv
Follow Jordi Sánchez Nieto (www.jordipress.com) on Twitter