Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Benvinguts al camp d'Arrahona Merinals - Joan Murtró i Martí Destacado

By Febrero 20, 2022 582
Marta Farrés fent la sacada d'honor Marta Farrés fent la sacada d'honor Jordi Sánchez

El camp de futbol Arraona Merinals ja és des de diumenge el camp Arraona Merinals- Joan Murtró Martí. Aquest diumenge s’ha fet l’homenatge en memoria de “l’Alma Mater del Club Esportiu Mercantil i prohom del futbol sabadellenc” tal com posa la placa que llueix des d’aquest diumenge. L’Ajuntament ha agilitzat el canvi de nom i tot el futbol català ha estat present a l’acte.

 

Joan Murtró, president d’honor del CE Mercantil, va morir el passat 27 de gener després de més de mig segle lligat al club blaugrana, al futbol de la ciutat i al futbol català en general. Avui 18 dels seus familiars han estat al camp que porta el seu nom. La seva neboda Teresa Murtró ha estat l’encarregada de participar activament tant al descobriment de la placa com a la sacada d’honor.

 

L’Ajuntament s’ha mobilitzat molt de pressa i amb el quòrum de tots el grups polítics van aprovar que el camp tingués el seu nom tan aviat. Des de l’alcaldessa Marta Farrés, els regidors Eloi Cortés, Laura Reyes, Marta Morell entre d’altres polítics de tots els grups municipals hi eren presents en aquest acte de ciutat.

“En el temps que vivim es difícil trobar una persona que posi d’acord a tothom i tot el mon del futbol és avui aquí”, ha dit l’alcaldessa Marta Farrés.

El president del Club Esportiu Mercantil Jordi Grané hi ha agraït al seu discurs a totes les persones que han fet possible aquest homenatge “des del president Joan Soteras en nom de tot el futbol català, a l’alcaldesa Marta Farrés i tots els grups polítics”.

Jordi Grané amb Marta Farrés, Joan Soteras, Ana Naves i els familiars de Joan Murtró i amics. Autor: J.Sánchez

I així ha sigut. Tot el futbol ha estat en aquest homenatge començant pel president de la Federació Catalana, Joan Soteras, un de tants amics. Tal com ha dit al seu discurs, “des d’avui tots els equips que vindran al seu camp coneixeran el seu nom”.

Tot el futbol sabadellenc ha estat avui a Arraona Merinals amb una part activa del CE Sabadell amb la vicepresidenta Ana Navés. Han estat presidents, directius, entrenadors, exjugadors representats. També ho van fer el 2 de febrer a l’homenatge a la Nova Creu Alta. Noms il·lustres i també anònims.

La placa del nou Camp Arraona Merinals – Joan Murtró i Martí. Autor: J.S.

L’alcaldessa Marta Farrés juntament amb Teresa Murtró, neboda de Joan, han ensenyat la placa que llueix al camp. I totes dues han fet la sacada d’honor del partit que s’ha jugat després entre el juvenil A del Mercantil i el juvenil B del Sabadell. Quico Diaz, deixeble i gran amic de Joan Murtró, ha comentat des de l’emoció les seves sensacions.

Fa un any li vaig comentar a la Marta Puga de l’Ajuntament, la voluntat que una de la grada del camp tingués el seu nom. La seva mort va fer que no ho pogués veure. Estic molt orgullós de veure com l’Ajuntament s’hi ha mobilitzat amb rapidesa per fer possible aquest homenatge. Un 10 per ells i també pel CE Sabadell per l’homenatge que es va fer a l’Estadi”.

L’homenatge en clau blaugrana ha estat complet, ja que el juvenil A del Mercantil ha guanyat per 2-1 al Sabadell B. Es líder del grup 3 de Preferent juvenil amb 17 triomfs en 18 partits i ja porta 15 punts d’avantatge al segon classificat. Un ascens a tocar.

El juvenil A del Mercantil ha guanyat 2-1 al Sabadell B després de l’homenatge. Autor: J.S.

Repassem la jornada al futbol territorial on el Sabadell juvenil (Divisió d’Honor ha perdut per 0-1 davant el Saragossa). Al grup segon de Primera Catalana, el Sabadell Nord ha perdut 0-1 davant el Santfeliuenc i cada cop te més complicada la permanencia.

Al grup quatre de Segona Catalana, el Sabadell B ha guanyat 2-0 al Ripollet (Piti y Bustamante) i continua com a líder amb 45 punts, nou més que el Pirinaica, segon amb 36. El Can Rull RT (7e) ha perdut 2-0 a Gironella, mentre que el Tibidabo (12e amb una gran remontada s’ha imposat 2-1 al Joanenc amb gols de Leoncio i Dani Pérez. És la primera victoria de l’any. Al grup cinc, la Sabadellenca ha perdut per 0-3 davant el Sant Juan de Montcada i també es 12è

 
Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 25 Febrero 2022 19:27
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario