Punt heroíc del Sabadell a Albacete Destacado

By Febrero 16, 2022 349
Gran partit del Sabadell a Albacete Gran partit del Sabadell a Albacete

Heroic. El Sabadell confirma la bona estrella des de l’arribada de Pedro Munitis a la banqueta. Ja suma nou partits sense perdre i l’empat a Albacete (1-1) es pot qualificar d’aquesta manera. Emilio Bernard ha aturat un penal al minut 21; Aleix Coch ha estat expulsat al 35 i al minut 42, l’Albacete s’ha avançat amb l’1-0. A la segona part, Kaxe s’ha estrenat per fi com a golejador per donar un punt d’or als arlequinats.

Pedro Munitis ha fet rotacions davant el calendari carregat amb dos partits aquesta setmana. Avui a Albacete i diumenge a Múrcia. De fet, l’equip farà estada a San Pedro del Pinatar fins diumenge. Jacobo González ha quedat a la banqueta a l’igual que Joseba Muguruza. El Sabadell ha tingut la primera ocasió en una rematada de Dani Sánchez que ha marxat alta.

A partir del minut 15 tot s’ha tornat en contra del Sabadell. Óscar Rubio, titular indiscutible, s’ha lesionat en aquell moment. Sis minuts després, penal i targeta groga per Aleix Coch. El porter Emilio Bernad amb una gran aturada ha evitat el gol en el llançament de Manu Fuster. L’àrbitre ha tret la segona groga i per tant ha expulsat Coch en una acció en que també ha vist targeta un jugador manxec. Al minut 42, ha arribat l’1 a 0 en una gran rematada de Dani González aprofitant una gran passada des del mig del camp.

Gran segona part

Pedro Munitis ha fet un doble canvi al descans per recomposar l’equip amb Teo Quintero i Aaron Rey per Dani Sánchez i Alfred Molina. L’equip ha estat molt sòlid i ha sabut aprofitar la seva oportunitat al minut 72. Centrada milimètrica de Diego Caballo i rematada a la xarxa de Alex Aizpuru ‘Kaxe’. El davanter arlequinat ha tret el premi als bons partits que ha fet en les últimes jornades marcant el seu primer gol amb el Sabadell.

L’Albacete, el millor equip de la categoria com a local, ha apretat en els últims minuts en busca del triomf, mentre el Sabadell, que ha estat pràcticament una hora amb 10 jugadors. Els locals han perdonat al minut 93 en una rematada d’Alberto.

Diumenge (12 hores), el Sabadell jugarà a La Condomina davant l’UCAM de Múrcia.

FITXA TÈCNICA

Albacete Balompie: Bernabé, Johanneson, Djetei, Boyomo, Alonso (Atipoe, m.78); Riki, Alberto, Kike Márquez (Sergi García, m.62), Fuster, Rubén (Kawaya, m.78), Dani González (Jordi Sánchez, m.78)
CE Sabadell: Emilio; Óscar Rubio (Muguruza, m.15), Aleix Coch, Guillem Molina, Caballo; Iago Indias (Facu García, m.86), Aguza, Boniquet; Dani Sánchez (Teo Quintero, m.46), Alfred (Aarón Rey, m.46), Kaxe
Àrbitre: Guzman Mansilla (Andalusia). Targetes als locals Fuster i Kike y als visitants Coch i Iago Indias vermella per Aleix Coch (m.37)
Gols: 1-0, m.42: Dani González; 1-1, m.72: Kaxe
Incidències: Partit de la 19à jornada suspés al seu dia per brot de coronavirus del quadre manxec.

Ultima actualización Sábado, 19 Febrero 2022 19:17