El Sabadell toca fons a la Copa del Rei davant el Sanluqueño Destacado

By Noviembre 30, 2021 362
L'Atletic Sanluqueño ha passat per davant del Sabadell L'Atletic Sanluqueño ha passat per davant del Sabadell At, Sanluqueño

El Sabadell ha quedat eliminat de la Copa del Rei a la primera ronda davant l’Atletico Sanluqueño (2-0). Més enllà de la derrota – la quarta consecutiva – els arlequinats han donat una imatge lamentable que és el pitjor que li pot passar al club. Aquesta temporada, el Sabadell té un pressupost molt superior a equips com el Sanluqueño que ara tindrà l’opció de jugar contra un Primera Divisió.

Pedro Munitis ha canviat pràcticament tot l’equip respecte a l’onze que va perdre davant l’Andorra. Només Iago Indias ha repetit destacant la presència del central Teo Quintero, que només havia jugat dos minuts a la lliga davant el Cornellà. Per tant, menys el jove David Astals i els lesionats Aleix Coch i Ramón Folch, Pedro Munitis ja ha vist 21 jugadors i queda clar que el resultat és de suspens.

Moha Ezzarfani, el jugador que va marcar el gol del triomf al partit de lliga ha estat el jugador més actiu a la primera part. De fet les dues ocasions dels primers 45 minuts han vingut de les seves cames. La primera al minut 3 que ha aturat Palomares i la segona a la mitja hora amb una rematada que ha marxat a córner. L’At.Sanluqueño també ha tingut la seva en una rematada d’Armental que ha aturat Emilio Bernad. Anecdòticament, l’única targeta de la primera part l’ha rebuda Jacobo a la banqueta.

La segona part del Sabadell ha estat lamentable. Només començar, el Sanluqueño ja ha obligat a intervenir al porter Emilio. El ritme ha baixat en picat, i el quadre andalús ha tret profit del triple canvi que ha fet. Una jugada per la banda d’Armental ha permés a Miguelete, que portava només uns minuts al camp, fer 1-0 al minut 64.

Els canvis del Sabadell ha tingut l’efecte contrari. Una pèrdua de Morgado, que havia entrat per Teo Quintero, l’ha aprofitada Armental per fer el 2-0 al minut 73. Dues errades i dos gols. La història habitual en aquesta temporada.

L’equip de Pedro Munitis ha hagut d’esperar a tenir el partit pràcticament perdut per tenir l’ocasió més clara en una rematada d’Aaron Rey que després de blocar Palomares ha acabat en fora de joc de Kaxe i el mateix Aarón.

Dues finals

El Sabadell té ara per davant dos partits davant rivals directes en la lluita per la permanència. Aquest dissabte a Palamós davant el Costa Brava i el dissabte 11 a casa davant el Betis B.

FITXA TÈCNICA

At.Sanluqueño: Palomares; Edu Oriol, Javi Barrio, Javi Duro, H.Martínez; Hassane (Gaucho, m.56), Azkúe; Javi Navarro (Teo García, m.64), Toni García (Caballé, m.56), Armental (Pelón, m.76); Canillas (Miguelete, m.56)

Sabadell: Emilio; Óscar Rubio, Teo Quintero (Morgado, m.62), Guillem Molina, Dani Sánchez (Caballo, m.72), Iago Indias (Aguza, m.62), Altimira (Kaxe, m.76); Néstor, Aaron Rey, Moha; Gabarre (Jacobo, m.72)

Àrbitre: Lucena Perdomo (Las Palmas). Targetes als locals Azkúe i Pelón, i als visitants a Jacobo, Iago Indias, Moha, Néstor i Guillem Molina (2, 92)

Gols: 1-0, m.64: Miguelete; 2-0, m.73: Armental

Incidències: Primera ronda de Copa del Rei disputat al Palmar de Sanlúcar de Barrameda.

Ultima actualización Domingo, 02 Enero 2022 16:01