Contundent triomf i liderat del FEM Vallès (69-0) davant el Catalunya Central Destacado

By Oriol Ferran Febrero 04, 2020 655
Imatge d'arxiu d'un partit del FEM Vallès Imatge d'arxiu d'un partit del FEM Vallès Josep Parpal

Plàcida victòria. Les noies del FEM Vallès van imposar-se clarament a la fusió d’equips de Catalunya Central, formada per les sèniors d’Osona, Manresa i Garrotxa. Després de gaudir de la jornada de descans, les noies de Rubén Montes tornaven a la competició amb la necessitat de guanyar el partit per poder recuperar el liderat. Al final del matx, el marcador reflectia la superioritat local, 69-0, contra un equip que es va presentar amb només tretze efectives.

A la primera jugada del partit, les noies de Sabadell i Granollers, ja van poder inaugurar el marcador, va ser Luisa González que va aconseguir assajar i situar un avantatge que ja no van perdre. A partir d’aquell moment, les FEM Vallès van poder jugar amb comoditat i posar en pràctica el pla de joc. A través d’una superioritat més que clara les noies de Rubén Montes van poder ampliar distància amb tres marques en només quinze minuts. Dues vegades Laura Pérez i una Martina Cortada van ser les encarregades de posar el marcador en 22-0 abans del minut vint. Les vallesanes van seguir treballant per augmentar la distància, i a base de forçar la superioritat al tenir més jugadores, van aconseguir-ho constantment.

Abans del descans les FEM Vallès van anotar tres marques més, Deisy Von Brand, Montse Martin i un altre cop Luisa González eren les encarregades de col·locar una distància de 37 punts a la mitja part.

Després del descans, les de Sabadell i Granollers van sortir amb ganes d’augmentar la distància i ho van aconseguir sobradament. Abans d’haver-se jugat vint minuts de la segona meitat, les noies de Rubén Montes van aconseguir anotar cinc marques més. Montse Martin va aconseguir dues marques i la van acompanyar, amb una marca cadascuna, Laura Pérez, Carla González i Berta Batlles. Abans de finalitzar el partit, una marca més de Paula Domingo tancava el marcador, 69-0.

L’entrenador vallesà, Rubén Montes, assegurava que està molt content amb el rendiment de les noies i afegia que “la manera amb la qual estem treballant durant la setmana és el camí que hem de seguir”. El tècnic però, no es confiava i instava a les noies a “seguir sumant per mantenir la primera posició i aconseguir objectius majors”.

La pròxima setmana les noies de Sabadell i Granollers intentaran mantenir el liderat a La Foixarda de Barcelona (dissabte 8 a les 18.30h) contra la fusió de Mataró i BUC, que arribaran a l’enfrontament després de caure derrotades contra les carboneres de terrassa. Després del partit de la pròxima jornada, s’haurà arribat a l’equador d’aquesta lliga. Actualment les FEM Vallès són líders amb tres punts d’avantatge sobre les segones classificades, les FEM Rugby.

Ultima actualización Martes, 04 Febrero 2020 15:20