Nova exhibició de les jugadores de rugbi del FEM Vallès (0-80) Destacado

By Oriol Ferran Febrero 12, 2020 731
Imatge del partit de fa uns mesos Imatge del partit de fa uns mesos Francesc Pastor

Les noies del FEM Vallès, que està composta pels equips sèniors de Sabadell i Granollers, van guanyar de manera clara a La Foixarda contra les noies de Mataró i BUC per 0-80. Les de Rubén Montes van aprofitar la superioritat numèrica, ja que les rivals es van presentar amb només tretze noies, dues menys que les necessàries per realitzar una alineació titular.

Aquest partit significava el final de la primera volta a la qual les noies del FEM Vallès arriben com a líders imbatudes. El pròxim partit de les noies serà contra FEM Rugby, equip amb el qual les noies de Sabadell i Granollers s’haurien de disputar la primera posició de la classificació.

Només començar el partit, les de Rubén Montes van aconseguir una primera marca, a mans de Berta Batlles, que les posava per davant i col·locava una distància al marcador que ja no van deixar escapar. Abans dels primers vint minuts, les FEM Vallès van aconseguir tres marques més, les encarregades de plantar la pilota a la zona de marca rival van ser Martina Cortades, Paula Domingo i Laura Pérez. Abans de la mitja part les noies de Sabadell i Granollers van anotar cinc marques més (Berta Batlles, Ana Pallarès, Laura Pérez i dues de Deisy Von Brand) i deixaven el partit més que sentenciat, 0-57.

La segona part va començar igual, amb les noies de Sabadell i Granollers intentant practicar un rugbi atractiu i aprofitar les superioritats. En els primers vint minuts de la segona part, les FEM Vallès van aconseguir tres marques més a mans d’Aina Oliver, Berta Batlles i Laura Pérez que augmentaven la distància a 0-80. El partit va finalitzar abans d’hora, ja que les jugadores rivals no disposaven de les integrants necessàries per seguir amb el partit.

Rubén Montes lamentava al final del partit que “les rivals no puguin omplir una convocatòria, ens hem trobat en aquesta situació i no és fàcil”. L’entrenador de les noies assegurava que “tot i la clara superioritat, hem d’aprendre a mantenir el pla de joc durant tot el partit, ja que és l’ única manera de seguir creixent”.

Aquest partit era l’última jornada de la primera volta, on les noies han acabat com a líders i imbatudes. Aquesta setmana, sense temps de descans, comença ja la segona volta. Les noies del FEM Vallès s’enfrontaran a les FEM Rugby (unió d’equips de Cornellà, Martorell, Anoia i Coques de Barcelona). El partit es disputarà al camp de rugbi de Cornellà el diumenge dia 16 de febrer a les 12h. Les FEM Rugby són l’altre equip favorit per emportar-se la lliga junt amb les de Sabadell i Granollers. A la primera volta les noies de Rubén Montes es van imposar per 7-0 en un partit molt igualat.

Ultima actualización Miércoles, 12 Febrero 2020 13:14