Triomf amb remontada del FS Sabadell CDN davant el Magic Sants Destacado

By Jordipress.com Febrero 12, 2020 920

El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro inicia la segona volta imposant-se 3-2 al Màgic Sants, després de capgirar un marcador advers de 0-2 a la primera part.

No va començar bé el partit per les arlequinades, desubicades, sense intensitat i sense idees en atac. El Sabadell dominava la possessió davant d'un equip barceloní que venia amb les idees clares, joc directe i esperant l'error de les locals en atac. Als 7 minuts, fruit d'una pèrdua a camp propi, les barcelonines s'avançaven al marcador. Sense temps per la reacció, el Màgic Sants tornava a marcar dos minuts més tard i posava el 0-2 al marcador. La primera part passava i les locals no trobaven porteria. Va ser a les acaballes de la primera part que Carla amb una bona pressió va aconseguir fer el 1-2.

El Sabadell va sortir més endollat a la segona part, tenint més el control del partit. Cinthia, a passada de Zoe, marcava el seu primer gol de la temporada i posava les taules al marcador. Els minuts passaven i les noies de Marc Muñoz arribaven amb més perill a la porteria rival. Carla, a falta de 5 minuts, marcava el gol de la victòria amb una jugada d'estratègia de corner.

Les arlequinades aconsegueixen la cinquena victòria en lliga i es situen en tercera posició. La setmana vinent jugaran a Tarragona, el diumenge a les 11:15 contra el FutbolPax. És la setena victòria consecutiva del primer equip en totes les competicions, ja que han passat dues eliminatòries de Copa Catalunya, contra el Montcada (2-4) i contra el Sant Cugat (1-2).

La següent eliminatòria serà contra el Futsal Mataró de la Segona divisió nacional. Cal destacar el debut de Sandra amb el primer equip. Per la seva banda el filial va guanyar 1-6 al Ciutat de Mataró i es situa líder de la Primera divisió. Les alevines van guanyar el seu partit contra Jesuïtes Casp "A" per 8-1.

Ultima actualización Miércoles, 12 Febrero 2020 17:02