Les Valquiries perden davant el campió Shamrock de Mallorca Destacado

By Marzo 19, 2019 774
Les Valquiries perden davant el campió Shamrock de Mallorca Shamrock

Les Valquíries van acomiadar-se de la temporada al disputar l’últim partit de l’any. L’equip format per la fusió d’equips de Begues i Sabadell, van caure clarament a casa contra les campiones de la lliga, el Shamrock de Mallorca. Les visitants, que ja eren campiones abans de jugar-se el matx, van aprofitar que un cop més les Valquíries no eren suficients efectives per emportar-se el partit de manera clara, 10-67. Les noies finalitzen d’aquesta manera una temporada molt dura on s’han vist clarament perjudicades per la falta d’efectives.

ORIOL FERRAN

A la primera part les mallorquines van imposar un ritme de partit trepidant que les Valquíries no van saber frenar. Així, durant els primers quaranta minuts, les campiones van aconseguir fins a 8 marques. Les Valquíries, tot i intentar-ho de valent, no van poder frenar els atacs rivals, però sí que van aconseguir una marca en mans de la capitana Montse Martín, després d’una fantàstica jugada personal.

A la segona part, amb el partit pràcticament decidit, les Valquíries es van treure la pressió de sobre i van dur a terme un joc ben diferent al de la primera part. Si durant els primers quaranta minuts les mallorquines van plantar la pilota més enllà de la línia de marca fins a vuit cops, a la segona només hi van arribar dos. Una bona defensa de les locals va fer que les illenques no poguessin desplegar el seu joc habitual. A part de la magnífica defensa, les Valquíries també van millorar en les fases d’atac i van poder aconseguir una marca a mans d’Angie Roldán. Al final, 10-67 en un partit amb dues parts totalment diferents.

Montse Martín, capitana de les Valquíries, assegurava que per les noies és un descans el fet d’acabar la temporada, ja que “hem tingut masses baixes i hem patit molt desgast”. La jugadora però afegia que “aquesta temporada ens ha servit per aprendre molt i segur que de cara a la temporada vinent podrem posar en pràctica tot el que hem après”. Martín feia un repàs del curs i assegurava que “de cara a l’any vinent el nostre objectiu principal ha de ser crear un equip amb les suficients noies com per aguantar la competitivitat durant tota la temporada”.

A partir d’aquesta mateixa setmana, les Valquíries ja començaran a entrenar i a realitzar tasques de captació de cara a la temporada vinent.

Ultima actualización Martes, 19 Marzo 2019 17:55