El Sabadell RC cau davant els Cocodrils però es permet somiar Destacado

By Marzo 19, 2019 864
El Sabadell RC cau davant els Cocodrils però es permet somiar Marc Moliné

ORIOL FERRAN

El sènior masculí del Sabadell RC va trencar  la ratxa de jornades consecutives invicte a casa dels Cocodrils RC. Els de Fran González només havien perdut un partit aquest 2019 i havien aprofitat aquesta bona dinàmica per abandonar la zona de descens i somiar amb la fase final de Primera Divisió Catalana. Tot i la derrota per 25-19, els sabadellencs van plantar cara als primers de la lliga i van estar apunt de donar la sorpresa.

A més van aconseguir la bonificació defensiva que pot ser clau a l’hora classificar-se per les semifinals de la lliga. Aquest cap de setmana, els sabadellencs s’enfrontaran al filial dels Gòtics de Barcelona a l’últim partit de la fase regular i buscaran una victòria que els posi entres els quatre primers de la classificació.

El partit va començar de la pitjor manera possible pels interessos arlequinats, ja que els locals es van avançar amb dues marques molt ràpides i en només quinze minuts ja dominaven el marcador per 10-0, ja que no van transformar cap de les dues marques. Els de Fran González, tot i el cop inicial, van seguir amb el plantejament de joc i d’aquesta manera van poder acostar-se al marcador. El capità Nico Maccio finalitzava una llarga jugada de la davantera i amb la transformació de Josu Quintana posava els visitants a només 3 punts, 10-7. Al límit del descans, els Cocodrils van assajar després d’un error defensiu i van ampliar la distància.

A la segona part, els sabadellencs van veure opcions reals a donar la sorpresa al camp del líder i van sortir amb tot per aconseguir-ho. Als pocs minuts de la represa, Romain Lachazzate aconseguia una marca i posava als de Fran González a només cinc punts, però els locals van tornar a ampliar la distància amb un cop de càstig transformat i una marca pràcticament en jugades consecutives. Els nois del Sabadell RC es trobaven a 13 punts quan només faltaven quinze minuts pel xiulet final, però un altre cop el capità Nico Maccio aconseguia una marca que permetia als sabadellencs somiar. Els últims deu minuts, i amb els de Fran González a només sis punts, el partit es va convertir en un setge per part dels visitants, però per molt que ho van intentar no van aconseguir la marca que els donés la victòria. Al final, amb el resultat de 25-19, els arlequinats no marxaven de Cornellà amb les mans buides, ja que van aconseguir la bonificació defensiva en perdre de menys de set punts.

Fran González, entrenador del Sabadell RC remarcava al final del partit la importància del resultat aconseguit i afirmava que “hem de ser molt valents per venir al camp del líder a jugar com hem jugat”. El tècnic afegia “el nostre objectiu era venir a competir i crec que ho hem fet d’allò més bé”. Fran González es mostrava optimista de cara a l’última jornada de lliga assegurava que “si guanyem el nostre partit, tinc la sensació que estarem als playoffs”.

El pròxim partit del Sabadell RC serà el pròxim dissabte dia 23 de març a La Roureda contra el filial dels Gòtics de Barcelona. Ara mateix els de la ciutat comtal són cinquens (empatats a punts amb el Badalona que és quart) només un punt per sobre dels sabadellencs. Qui guanyi dels dos equips tindrà un peu i mig a la fase final, però haurà d’esperar el resultat del Badalona que juga el diumenge a casa dels Senglars de Torroella, segons a la classificació i actuals campions.

Ultima actualización Martes, 19 Marzo 2019 17:55