Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

L'Astralpool CN Sabadell jugará la Champions League de waterpolo Destacado

By Agosto 20, 2022 287
L'Astralpool CN Sabadell jugará la Champions League de waterpolo CNS

L’Astralpool CN Sabadell jugarà finalment la lligueta de grups de la Champions League masculina de waterpolo. El CNS va rebre aquesta setmana la invitació de la Lliga Europea de Natació (LEN) per cobrir la plaça de l’Steaua de Bucarest (Romania). El Club ha rebut el suport econòmic de les institucions – Ajuntament i Generalitat – i dels patrocinadors i així jugarà la màxima competició continental tant amb l’equip masculí com amb el femení.

https://www.isabadell.cat/esports/waterpolo/lastralpool-cn-sabadell-jugara-la-champions/

Han estat hores intenses, amb un divendres interminable, on s’esperava la resolució de la LEN. L’entitat que presideix Claudi Martí havia d’afrontar una inversió extra per jugar la fase de grups de la Champions League masculina. Les converses del Club amb l’Ajuntament, la Generalitat i els patrocinadors han donat el seu fruit davant la LEN. Aquest és el comunicat que ha enviat el CNS:

“L’Astralpool CN Sabadell masculí de waterpolo jugarà la lligueta de la Champions League la temporada vinent gràcies a la wild card que li ha facilitat la LEN. L’acord s’ha aconseguit gràcies al suport de l’Ajuntament de Sabadell, així com altres institucions com la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria General de l’Esport. De la mateixa manera, els sponsors de l’entitat també han mostrat el recolzament necessari per poder disputar la temporada vinent la màxima competició continental, sense que això signifiqui una despesa extra per a l’entitat”.

En cas de no haver acceptat l’oferta, el CN Sabadell hauria d’haver jugat diverses fases prèvies i en cas de classificar-se s’hagués trobat amb el mateix ‘problema’. Ara ja té el passaport per la temporada vinent.

L’elit del waterpolo masculí

Atletic Barceloneta (Espanya), Pro Recco i Brescia (Itàlia), Ferencvaros i OSC Budapest (Hongria), i Novi Beograd i Estrella Roja (Serbia), Jug Adriatic i Jadran Split (Croàcia), Olympiacos (Grecia) o Marsella (França) són alguns dels equips que van disputar la temporada passada la màxima competició europea masculina. Una fase amb 16 equips dividits en dos grups amb 14 partits -set a casa i set a fora – amb repercussió internacional i que dura sis mesos.

sergi cabanas, bernat sanahuja i edu lorrio. Autor: CNS
Edu Lorrio, Bernat Sanahuja i Sergi Cabanas, campions del Món amb Espanya seran claus a la Champions. Autor: CNS

 

E

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Domingo, 28 Agosto 2022 17:36
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario