El Sabadell guanya a l'Alimos d'Asimaki Destacado

By Octubre 21, 2023 157
El Sabadell guanya a l'Alimos d'Asimaki Judit Forca en acció

Setmana perfecta de l’Astralpool CN Sabadell a Europa. L’equip femení ha guanyat per 14-7 a Alimos Nac Betsson grec en un partit que ha arribat anivellat al descans (6-5).

Un parcial de 8-2 amb Irene González fent un póquer de gols i la gran defensa sobre l’estrella grega Alessandra Asimaki han decantat la balança fins a doblar al marcador a les gregues. Recordem que dimarts, l’equip masculí havia guanyat per 10-12 a Belgrad al Novi Beograd.

Tot dos equips del CN Sabadell són líders en solitari a Europa. El partit ha començat amb protagonisme per a les porteres Laura Ester i Alexia Tzourka que ho han parat tot als primers cinc minuts fins que Irene González, en superioritat, ha obert el seu festival golejador. Sabrina Van der Sloot i Paula Leiton han convertit els següents atacs per un de la veterana Stamatina Kontogianni per al 3-1 del final del període.

Sofia Giustini ha donat la màxima renda a l’inici del segon quart i a partir d’aquí van ser les gregues els que van collar el marcador amb un nou gol de Kontogianni i el primer de Maud Megens per al 4-3. Judith Forca, fidel a la seva cita amb el gol, i de nou González han tornat el triple avantatge per a les locals (6-3) però de nou, Kontogianni i una mica de Simela Karipidou, a dues centèsimes del descans han deixat el 6-5 a l’electrònic.

El campió d’Europa ha trencat la igualtat al tercer quart amb dos gols d’Irene González, que en aquest instant ja en feia quatre, la meitat dels gols del seu equip (8-5). La visitant Ilse Koolhaas ha anotat l’únic gol de les hel·lenes, davant un Sabadell que es va escapar definitivament amb el segon de Giustini i el primer de Maica García per al 10-6.

L’Alimos, novell a la Lliga de Campions, ha anat el seu darrer gol a l’inici de l’últim període, per mitjà de Karipidou (10-7) amb la defensa vallesana desplegant tots els recursos. A més de guanyar, el Sabadell ho volia fer amb la major renda possible i ho han aconseguit amb quatre nous gols de les neerlandeses Van der Sloot i Keuning més els gols de Leiton i Bea Ortiz per al 14-7 final. La defensa sabadellenca sobre l’estrella grega Alessandra Asimaki ha estat impressionant.

FITXA TÈCNICA:

14-Astralpool CN Sabadell: Ester (Carrasco); Mati Ortiz (-), Leiton (2), Van der Sloot (2), Keuning (1), Casado (-), Giustini (2), García (1), Forca (1), Bea Ortiz (1), Jurado (-), González (4)
7-Alimos Nac Betsson: Tzourka (Archontaki); Megens (1), Kovatsevits (-), Rakintzi (-), Simela Karipidou (2), Chaldaoui(-), Asimaki (-), Vasilela Karipidou, Koolhaas (1), Bitsakou (-), Tsimara (-), Kontogianni (3)
Arbitras: Wengenroth (SUI) i Van den Berg (NED). Eliminada Koolhaas
Parcials: 3-1, 3-4, 4-1, 4-1

Ultima actualización Domingo, 10 Diciembre 2023 15:53