Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Nou intent per edificar al parking de terra de l'Eix Macià i també fer un Pavelló d'Esports als Merinals Destacado

By Jordipress.com Febrero 04, 2020 1125
Nou intent per edificar al parking de terra de l'Eix Macià i també fer un Pavelló d'Esports als Merinals Sabadell.Cat

   El parking de terra del Eix Macià - que nomès tenia com a extra el Circ - i un solar del carrer Hòngria - entre els Merinals, Can Gambús i Cifuentes - tindràn un canvi total amb la construcció de diversos equipaments. Encara que està en fase preinicial amb nomès l'aprovació de la Junta de Govern de l'Ajuntament del Plà Especial Urbanistic.

D’aquesta manera, el solar de l’Eix Macià podrà acollir la nova seu de l’Escola Municipal de Música i Conservatori i també s’hi podrien construir els nous Jutjats. El solar del carrer Hongria acolliria el nou pavelló poliesportiu dels Merinals. També s’hi inclouria una reserva per a equipament educatiu. El Pla Especial ordena els usos de dos àmbits diferents. 
 
 
Un primer està situat a l’illa delimitada per l’avinguda de Francesc Macià, avinguda dels Paraires, carrer de la Via Augusta i avinguda de Lluís Companys. En aquest espai de 15.844,8m m2 s’estableixen com a usos dominants el d’oficines i serveis de caràcter públic, per una banda, i l’associatiu, cultural, sanitari-assistencial, educatiu i esportiu, per una altra. Aquests usos permeten la construcció d’un nou edifici per a l’Escola de Música i Conservatori, que resoldria les mancances de les actuals instal·lacions a la zona del Centre, donant resposta a les diferents necessitats.
 
La proposta preveu així mateix que l’equipament aculli un Auditori i un espai destinat a entitats de l’àmbit de la música. D’altra banda, l’ordenació del solar permetria posar a disposició de la Generalitat uns terrenys per a l’edificació d’un nou edifici dels jutjats.
 
El 5è Pavelló
El segon àmbit correspon als terrenys municipals delimitats pel carrer d’Hongria, carrer de Malta, carrer de Finlàndia i l’espai verd davant del carrer del Regne Unit, al barri d’Arraona-Merinals. En una part d’aquests terrenys, tocant al carrer de Finlàndia, s’hi troba l’Escola Pública Cifuentes. Una zona que necessitava...i molt...tenir un espai esportiu.

 La resta dels terrenys inclosos en aquest àmbit estan lliures d’edificació. La finca municipal té una superfície de 20.587,04 m2. Del total, 5.124,21 m2 es destinaran a l’edificació del pavelló poliesportiu. 
Els 15.462 restants quedaran com una reserva per a equipament educatiu. Amb la construcció del pavelló poliesportiu dels Merinals, Sabadell comptarà amb cinc equipaments municipals coberts (juntament amb els pavellons del Sud, Nord, Cal Balsach i pavelló d’Esports) per poder ampliar la resposta a les necessitats de les entitats esportives de la ciutat.  
 
Valora el artículo
(1 Voto)
Ultima actualización Martes, 04 Febrero 2020 08:37

Deja un comentario