Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Manifestació contra el tancament dels gimnasos a Sabadell Destacado

By Enero 08, 2021 660
El cartell de la manifestació a Sabadell El cartell de la manifestació a Sabadell

Aquests cap de setmana hi haurà una doble manifestació davant de l'Ajuntament de Sabadell pel tancament dels gimnasos municipals. Els manifestants dels diferents box de la ciutat faran una casolada esportiva tant dissabte com diumenge.

El sector dels gimnasos es un dels que està patint molt l'actual situació. Per això un col.lectiu de gimnasos entre els que està el Linecrossbox de la excampiona del món de natació, Erika Villaécija, faran una cassolada tant dissabte a les 17.30 hores com diumenge a les 11.30 hores.

'La iniciativa va sorgir de la Irati, membre del Fit and Pole Sabadell, pero darrera estan tots el box de crossfit de la ciutat i diferents entitats poliesportives' ens comenta l'Erika Villaécija, que tant dintre com fora de l'aigua mostra la seva solidaritat.

Es recorda que tothom vagi amb mascareta i amb roba esportiva.

Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 08 Enero 2021 16:03
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario