Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

El castell de focs artificials va tancar la festa major light de Sabadell

By Septiembre 06, 2021 529
El castell de focs artificials a Sabadell El castell de focs artificials a Sabadell Ajuntament de Sabadell

El castell de focs artificials tanca aquest dilluns la Festa Major de Sabadell, com és tradició. Això si, canvia el seu format habitual i es farà aquest dilluns des de tres punts de la ciutat, a més de la retransmissió en directe des de les xarxes socials de l’Ajuntament. L’espectacle tindrà lloc avui dilluns a les 22h al mateix indret de sempre, al Parc de Catalunya, i als patis de les escoles Calvet d’Estrella, al nord de la ciutat, i La Romànica, a la zona sud.

Pel que fa a les restriccions per a la circulació de vehicles, l’avinguda Francesc Macià es tallarà avui dilluns al trànsit, des de les 18h fins les 23h aproximadament, per garantir el perímetre de seguretat durant el castell de focs.

Així doncs, aquesta nit, a partir de les 22h, tota la ciutadania podrà seguir l’exhibició des de diversos punts de la ciutat, així com des de qualsevol dispositiu amb accés a internet.

Pel que fa a l’oferta cultural, avui la plaça de Sant Roc acull el tradicional concert de corals a les 8 de la tarda. En aquesta ocasió, es podrà gaudir dels cants les corals Estrella Daurada, Talia i Cantaires de Can Feu.

 
Valora el artículo
(0 votos)
Ultima actualización Viernes, 10 Septiembre 2021 10:17
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario