Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Maties Serracant i Nani Valero (La Crida): 'Sabadell ha de decidir' Destacado

By Mayo 24, 2019 851
Maties Serracant i Nani Valero (La Crida): 'Sabadell ha de decidir' Alex Meyer

Maties Serracant (nº1) i Nani Valero (nº2) són els caps de llista de La Crida per Sabadell per les eleccions d'aquest dia 26 de maig. Maties repeteix com a candidat essent l'ultim alcalde durant els dos últims anys. Amb el seu article 'Sabadell ha de decidir' tanquem a www.jordipress.com la llista dels 8 partits amb representació a les eleccions del 2015 i que han sortir per rigurós ordre d'arribada. Gràcies a tots.

 

Aquest diumenge Sabadell torna a posar les urnes per teixir un futur més digne per totes les persones. Sabadell ha de seguir demostrant que és una ciutat d'esquerres, de gent treballadora, valenta i compromesa.

Diumenge no ens podem permetre tornar al passat; un passat de corrupció que va deixar la ciutat en la foscor més absoluta.

 

Més de 150.000 persones teniu l'opció de votar i de decidir què passarà a la ciutat durant els propers 1.500 dies. Dies en que haureu de continuar dient què penseu, participant de la vida política i associativa.

 

Des de la Crida per Sabadell volem que sabadell sigui referent en el municipalisme català, referent pel compromís en la defensa dels drets civils, referent en polítiques socials, d'habitatge, per l'equitat, per la recuperació de l'espai públic, per la lluita contra el canvi climàtic, situant la cultura al centre de les polítiques urbanes, apel·lant a la memòria històrica i combatent el feixisme.

 

Des del govern ja hem engegat projectes que es faran realitat en els propers 4 anys, com és la construcció de 600 nous habitatges, la creació d'una xarxa de 10 parcs urbans i una xarxa d'eixos verds amb la plantació de 12.000 arbres que connectaran amb el Rodal, el Parc Fluvial del Ripoll i el parc Agrari. Transformarem 45 eixos cívics que connectaran la ciutat a peu i en bicicleta, generant camins segurs. Donarem nous usos a espais buits i es construiran nous equipaments per atendre a la gent gran i als infants, perquè posem al centre les persones.

 

Hem construït entre totes i des de tots els barris un programa amb més de 800 propostes travessades per eixos fonamentals, com el feminisme i l'ecologisme, i projectant la ciutat que volem pels propers 10 anys.

 

Hem tret la ciutat de l'estancament, del desànim. La ciutat ja ha arrencat, ha recuperat l'autoestima. I ara la Crida per Sabadell vol fer arribar la transformació a cada racó de la ciutat de forma intensa.

Hem demostrat que hi ha altres maneres de governar, des de l'experiència i amb un futur immediat ple de projectes per ser executats, i hem esdevingut el pal de paller del govern d'esquerres de transformació.

 

La Crida per Sabadell compta amb un equip de gent honesta, de gent preparada, implicada i compromesa, que coneix la ciutat, que ha treballat des de les entitats. Tenim el millor equip i tenim les il·lusions intactes.

 

Sortim a guanyar, reconquerint de nou la confiança de la gent. Teixim Sabadell col·lectivament, de l'única manera que sabem fer-ho perquè és la millor manera de fer de Sabadell una millor ciutat per viure i compartir.

 

Per això, aquest diumenge cal que la Crida per Sabadell obtingui els millors resultats, per seguir treballant en un govern compromès amb la transformació de la ciutat.

 

Maties Serracant i Nani Valero, Crida per Sabadell

Valora el artículo
(1 Voto)
Ultima actualización Sábado, 25 Mayo 2019 09:22
Jordi Sánchez

Periodista y fotografo, especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario