Iniciar sesión

Usuario *
Contraseña *
Recordarme

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Usuario *
Contraseña *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

154.775 sabadellencs podràn votar aquest diumenge a les eleccions municipals

By Mayo 25, 2019 79

Un total de 154.775 persones podran exercir el dret a vot en les eleccions municipals i europees del proper diumenge 26 de maig. La ciutat disposarà de 57 col·legis electorals –els mateixos que en les passades eleccions generals–, 226 meses i 130 representants de l’Administració, encarregats de transmetre les dades de participació i escrutini a la central de recollida de dades. 

 

A més dels ciutadans i ciutadanes espanyoles que figuren al cens electoral, també podran votar les ciutadanes i ciutadans estrangers de la Comunitat Europea i d’altres països amb acord de reciprocitat amb Espanya, que van sol·licitar la seva inclusió al cens dintre dels terminis establerts. Aquests darrers països són els següents: Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Trinitat i Tobago i Xile.

Servei de transport

L’Ajuntament de Sabadell ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà el trasllat de persones a les quals, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al lloc de votació. Les persones que necessitin aquest servei gratuït hauran de posar-se en contacte a partir d’ara –o el mateix diumenge– amb la Creu Roja al telèfon al 659 92 77 88.

D’altra banda, l’Ajuntament habilitarà un dispositiu especial que comptarà amb una oficina de coordinació electoral per garantir el funcionament dels equips informàtics, les aplicacions de gestió i el funcionament del web electoral, com també un centre d’atenció als electors. En aquest cas, el servei s’encarregarà de donar suport tant als membres de les meses electorals com a la ciutadania sobre el cens electoral i la ubicació dels col·legis electorals, informant des del 93 726 42 11. Aquest telèfon només serà operatiu el diumenge 26, en horari de 8 a 20 h.

La Policia Municipal, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’ocuparà de la vigilància dels col·legis electorals. A més, hi haurà equips d’emergència per resoldre qualsevol incidència que es pugui produir.

Avanços de participació

Entre les 8 i les 9 h es constituiran les meses electorals. A les 9 h es començarà a votar. Els avanços de participació seran a les 14 h i a les 18 h. A les 20 h es tancaran els col·legis i s’iniciarà el recompte de vots.

Informació al telèfon mòbil i a la xarxa

La jornada electoral, els resultats i altres dades d’interès (avanços, consulta de col·legi i mesa electoral) es podran seguir al web municipal. Així mateix, els resultats es podran seguir mitjançant telèfons mòbils amb connexió a Internet a http://m2.sabadell.cat/eleccions.

Valora el artículo
(0 votos)
Jordi Sánchez

Periodista especializado en Deportes y Motor. Más de 20 años informando del mundo polideportivo y y por tanto con experiencia y conocimiento de primera mano. En www.jordipress.com puedes encontrar toda la información desde la cercanía y el conocimiento de la matería.

Deja un comentario

Ultimos Tweets

@Angel31Martinez Mi camiseta del gran Toni no falla y el ohhh capitán tampoco #medianocheenMoscu Hércules 0… https://t.co/zVaePDMGKi
Grandeee https://t.co/xJgMnS1RHq
Dobro den from Moscú. Lejos pero con mis socios @arlequinado67 @DavidCapRu másChe en la distancia para darme una al… https://t.co/tcNNZipgCi
Follow Jordi Sánchez Nieto on Twitter